Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upominki dla gości...Jakie?

Polecane posty

Gość gość

Od kilku tygodni głowię się jaki upominek dać przybyłym na wesele gościom... myślałam o małych słoiczkach z miodem lub dżemem domowej roboty. Co o tym myślicie? Albo jakie macie doświadczenia z własnych ślubów? Zamówiłam małe słoiczki tutaj: http://50thavenue.pl/pl/c/Sloiczki-miniaturowe/194 30 ml, zamierzam kupić hurtowo miód i słoiczki przyozdobić dodatkowo wstążką z karteczką z podziękowaniami. Co o tym sądzicie?

Gość gość
tylko nie migdały w czekoladzie, bo to badziewie!! Moje szwagrostwo rozdawało w małych przystrojonych woreczkach takie migdały, narobili się przy tym w ch0lerę, a prawda jest taka, że jak tylko wróciliśmy z wesela to gdzieś to położyłam, zapomniałam i do dnia dzisiejszego nie wiem gdzie to jest. A ślub był w 2009roku. Z kolei kuzyn rozdawał zdjęcia w ramce. A to jeszcze głupszy pomysł bo nie każdy ma ochotę trzymać "cudze" zdjęcia ślubne na półkach. Więc twój pomysł z miodem lub z dżemem jest najlepszy tylko że sporo się wykosztujesz

Gość gość
ja daję ciasto, nie wymyślam nic więcej

Gość gość
żadne, ugościsz ich. wystarczy.

U mnie po weselu każdy z gości dostał ciasto i flaszkę. Nie stawiałam na stole żadnych cukierków,migdałów etc bo prawda jest taka że większość tych pierdół wala się po prostu po stole .