Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćja

kruche ziemniaczki do sałatki

Polecane posty

Gość gośćja

cześć Chciałabym zrobić na wieczór sałatkę z gotowanymi drobnymi ziemniaczkami. Chcę żeby wyszły kruche - coś jak w barze sałatkowym w pizza hut. Wiem, ze trzeba dodać ocet do gotowania żeby były takie. Ale nie wiem ile octu, czy dodać na początku czy jak już troszkę zmiękną i czy wybrać ocet spirytusowy czy balsamiczny? A może jabłkowy lepszy? Tylko jabłkowego nie mam. Wie ktoś coś na ten temat?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
:)to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba jak fajne przepisy moga byc 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
balsamiczny nie, zepsuje smak, ja dodaje ryzowy ocet, nie kosztuje duzo a daje super efekt i nie ma posmaku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×