Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeżynka pierzynka

Jak stać się aemocjonalnym?

Polecane posty

Gość jeżynka pierzynka

Dlaczego po tylu miesiącach emocjonalnego spokoju znów mnie dopadło, znów jestem typową babą, która nie potrafi przebić się z rozsądkiem i postawą "wypchaj się". Całe życie trzeba się z tm zmagać, taki krzyż? :)

Gość jeżynka pierzynka
Wiem, ze w końcu mi przejdzie, ale ja chcę już teraz zająć się przyziemnymi sprawami bez zakłócania tej czynności swoimi negatywnymi uczuciami. czy faceci to potrafią? odciąć się i mieć ten grząski świat uczuć gdzieś?

Gość gość świetne pióro
tak, my mężczyźni oceniamy świat w kategoriach posłuszeństwa dzieci wobec ojców właśnie, dlatego że pomiędzy dwojgiem ludzi musi wytworzyć się emocjonalna więź na zasadzie podporządkowania jedno drugiemu tzn. syn musi słuchać ojca ale nie zawsze, a córka może ale nie musi, kobieta winna być posłuszna mężczyźnie, ale tylko wtedy gdy są sami, w innych wypadkach to nie dopuszczalne, i tak właśnie emocje rodzą się same. Poczekaj a sama zobaczysz :D

Gość gość
*oczywiście miało być, "...i tak właśnie emocje ZANIKAJĄ!!!" :D

Gość jeżynka pierzynka
ty, świetne pióro, o czym Ty w ogóle gadasz? w moim stanie ekspozycja na takie brednie może okazać się katastrofalne w skutkach, np rąbnę kubkiem w podłogę, a odłamki szkła mogą mnie poranić ;)

Gość jeżynka pierzynka
jest tyle nieszczęść na świecie, a ja z durnym zawodem i brakiem poradzić sobie od razu nie mogę

Gość gość świetne piórko
wiesz, dzisiejszy świat jest przepocony erudycją akustycznego brzmienia światopoglądowej idei elokwentnego się wypowiadania, i mając na uwadze fakt istnienia społecznej zależności jednostki od innej, emocji nie da się uniknąć, co stanowi odstępstwo od reguły bycia AEMOCJONALNYM... no chyba, że się mylę :D Tak więc jesteś skazana na bycie i uczucia, albo nie! Wybieraj :P

Gość jeżynka pierzynka
od 12 lipca 2014 o godz 15.00 biorę urlop od emocji. Do odwołania!

Gość jeżynka pierzynka
Najwięcej emocji wzbudza we mnie moment oddawania stolca w publicznej toalecie, czuję tzw. skok adrenaliny a zarazem upokorzenie

Gość gość
publicznej toalecie? hm... bowiem kiedy dołączyć do tegoż właśnie, można osiągnąć wniosek przeciwny, skupmy się razem, ale kupmy osobno, przecież to nie wszystko jedno kiedy się borykamy z odczuciem deski klozetowej kiedy się unosi a kiedy opada... unosi .. i opada, i tak wkółko, a emocji nie brak... Cóż życzę powodzenia w osiąganiu stanów uniesienia, albo nie :D

Gość jeżynka pierzynka
będzie,.. zrobię kupę

Gość jeżynka pierzynka
Srram... duupa piecze, boli... formuję masywnego stolca, czuję jak mnie szczypie w środku

Gość gość
boli.. piecze.. o yeah... to jest zwykły objaw asymptomicznego podajnika goowna do komory wydalniczej. Spokojnie, życie to nie bajka, wystarczy dla ukojenia wyciskanych łez przypomnić sobie .... MAMO JUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻ :D

Gość jeżynka pierzynka
widzę tu bez zmian, dalej na tym forum debil debila debilem pogania :)

Gość pzdr z katastrofy
no