Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leylaaa

Ciąża mimo okresu?! POMOCY!!

Polecane posty

Gość leylaaa

Bardzo proszę o odpowiedzi, otóż czy normalny okres (obfity, przez 6 dni i o czasie), 4 tygodnie po stosunku wyklucza ciążę. Nie występują u mnie żadne objawy, ale już jest 7 tydzień od stosunku i zbliżam się do kolejnej miesiączki i zauważyłam, że ból piersi jest silniejszy niż normalnie, może schizuję już ale nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Bardzo proszę was o odpowiedzi :/ Czy nadal możliwa mimo tamtej miesiączki jest ciąża?

Gość gość
Robiłaś test?

Gość leylaaa
Nie nie robiłam, gdyż pojawiła się miesiączka i myślałam, że jest wszystko w porządku :(

Gość gość
Ciaza jest jak najbardziej mozliwa, zdarzaja sie kobiety, ktore przez znaczna czesc ciazy "miesiaczkuja". Zacznij od zrobienia testu a w razie dalszych watpliwosci udaj sie do ginekologa.

Gość gość
Pierwsza rzecz to test....potem do gina. Nie ma co sie bez tego nakręcac.

Gość leylaaa
Ale czytała gdzieś, że owa "miesiączka" w ciąży nie jest taka jak normalnie, jest skąpsza i jest krócej, sama już nie wiem... :(

Gość gość
moja koleżanka właśnie przez to że w ciąży miała krwawienie identyczne jak miesiączka (obfitosc i czas) zorientowała się że będzie miała dziecko dopiero w 5 miesiącu! ale mimo tego ciąża przebiega bardzo dobrze i niedługo będzie miała synka. przez te 5 miesięcy przytyła i nawet mąż zaczął marudzić że się zaniedbuje. najdziwniejsze jest to że to nie jej pierwsze dziecko, a mimo to nie zorientowała się wcześniej.

Gość leylaaa
W sumie napisalam, że doszło do stosunku, ale tak naprawdę nie było seksu, napisalam tak tylko dlatego abyście mnie nie wyśmiali, że boję się ciąży gdy nie było stosunku, tak naprawdę mój chłopak tylko dotykał mnie ręką w tych miejscach :(

Gość leylaaa
Tak naprawdę nie doszło do stosunku tylko chłopak dostykał mnie tam ręką, napisałam o stosunku abyście nie wyśmiali mnie że boję się że jestem w ciąży kiedy nie było stosunku :(

Gość gość
ale na ręce miał nasienie? powiedz jeszcze w jakiej fazie cyklu to miało miejsce

Gość leylaaa
Nie jestem właśnie pewna co wcześniej robił rękoma, to było 2-3 dni po miesiączce :(