Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej mam pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość

Do niedawna waży łam 105 kilogramów, ale odkąd zaczęłam biegać waże już 89.Mam nadzieję, ze przy takim tempie ze jde do 80 kg. Ale mam pytanie, czy taka kobieta o takiej wadze może podobać się wam?

Gość prawictwo pospolite 143
nie może . 69 kg jeszcze ujdzie , ale 70 i więcej odpada

jeśli mówimy tylko o figurze to zależy od tego jak się kilogramy rozkładają.

Gość gość
To zależy. Od tego jaki masz wzrost. Lepiej, żebyś przy takiej wadze była wyższa niż niższa. To zależy gdzie masz te kilogramy, jeżeli w piersiach i tyłku to jeszcze pół biedy. To zależy czy masz ładną buźkę. Zatem generalnie tak, taka kobieta może się podobać, ale oczywiście nie każdemu. Spotykałem się z kobietą, która przy wzroście 170cm ważyła 80 kg i była przepiękna. Ale miała świetne nogi, duży tyłek, brzuszek, ogromne piersi i śliczną buzię. Jej kilogramy nie przeszkadzały tym bardziej, że był to układ na dupę.

Gość lanser
przy tak olbrzymiej nadwadze nie powinno sie biegac. masz szczescie ze kosci ci wytrzymaly. odpowiadajac na pytanei mysle ze to kwestia gustu moim zdaniem wszystko co powyzej 60kg to nadwaga nawet zakladajac ze kobieta jest bardzo wysoka.

Gość gość
jaki znawca sie odezwal

Gość gość
Mam taka figurę ze więcej jest mnie w nogach i tyłku. No i oczywiście chodzę tu o to ze jestem grubsza już od dziecka i trochę mam kompleksy na punkcie swojego wyglądu. Wzrostu mam 168 cm, ale co z tego jeśli zawsze czuje się gruba, nawet pomimo tego ze schudłam 16 kg a bieganie stało się moim hobby:-(:-(

Gość gość
biegaj dalej i nie marudź i nie żryj tyle :o

Gość gość
a ile masz lat ?

ważysz 89 kg , jak osiągniesz cel - 80 kg nie staniesz się atrakcyjna .. Nadal pozostaniesz niezauwazalna .. Wiesz , ja dostrzegam dziewczyny miedzy 45-65 kg , ale 80 kg ? Takie traktuje jak powietrze .. Sa równie interesujące co faceci

Oczywiscie są osobnicy , którym spodoba sie 80 kg panna , ale to margines .. Zwykle desperaci