Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Meliee156

RODZEŃSTWO MŁODSZE O 16 LAT..!!

Polecane posty

Gość Meliee156

Witam. Obecnie mam 15 lat. Marze już o rodzeństwie jakieś 4 lata. Ostatnio u rodziców zaopserwowalam dziwne zachowanie. Pierwsze było wtedy: Nigdy nie chcieli wyslylac mnie na kolonie bo się bali itp ale w tym roku jest inaczej. Wręcz prosili abym pojechałam mówiąc "sale tam będzie super " i różne tego typu rzeczy. Drugi raz wtedy kiedy kuzynka zaproponowała tygodniowy wypad do Warszawy. Wtedy mówili "jedź. Przecież nie widzialas kuzynki już 5"lat"itp. Oczywiście zgodzilam się na wyjazd. Teraz dopiero do mnie doszlo że planują dziecko! Mama bardzo chciała chociaz ma problemy z sercem. Mamy wolny pokoj. Zawsze spala w nim babcia lecz się przeprowadzila. Nie wiem co o tym myśleć. Bo gdy naprawde pojawi się dziecko będę mieć 16 lub nawet 17 lat! Mama rowniez nie jest młoda a z tym pojawiają się kłopoty. Dobrze im życzę ale czy dobrze mi z tym będzie? Za rok mam egzamin gimnazjalny potem liceum a tu nagle dziecko. Ah jest jeszcze jedna sprawa która sklania mnie do myślenia. Kilka dni temu szukalismy dla mnie odpowiedniej szkoly. Nagle mama mówi " a może pojdzisz do technikum we Wrocławiu. Będziesz mieszkac u babci" I to mnie zamurowalo. Babcia mieszka 3 godziny jazdy od nas. Co wy o tym myślicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować