Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facebook (kto się ze mną

Polecane posty

Gość gość

zgodzi?) Ludzie na fb mają profile jakby byli w swym prywatnym życiu gwiazdami światowego formatu Natomiast w życiu prywatnym już nie są tak reprezentatywni. Ci którzy nie posiadają swych profili mają w sobie empatii za pięciu i nie zamierzają się niczym chwalić.

Gość gośćjakistak
Mnie fb zaskoczył....głupotą ludzką... założyłam go dosyć późno, ale gdy już to zrobiłam to miałam ochotę płakać czytając do 2 post na tablicy. Czytałam już o okresie, zatwardzeniu, dziwnej rzeczy która komuś wyrosła...itp.. już nie mówiąc o zdjęciach i innych baaardzo osobistych wywodach :/

Gość gość
Miałam jak usłyszałam w skeczu kabaretowym tekst że, jak nie będę miała to nie istnieję. W towarzystwie byłam i założyłam w następnej chwili, potem wytrzeźwiałam i ktoś mi przy okazji powiedział że pisał do mnie na fb. jak sobie uzmysłowiłam że mam tam konto skasowałam.

Gość gość
nie wnikam w to, co kto pisze, bo wszystko można dowolnie udostępniać zapewne. Tylko że znam większość swoich znajomych na co dzień i wiem że to jak się kreują odbiega od codzienności.

Gość gość
Mnie wnerwia jak ludzie wstawiają zdjęcia swoich dzieci z pisiorem na wierzchu,tylko czekać aż jakiś pedofil zacznie się masturbować a zdjęcie zacznie rozsyłać po innych kolegach pedofilach

Gość gość
Przeglądam fb i jestem zaszokowana wysypem gwiazd światowego formatu Nie znam tych ludzi czy jak?

Gość gość
Jeśli ktoś waży 300kg Nieszkodzi! I tak zdjęcie profilowe jest sprzed 230kg temu!