Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykończona jezdem

Polecane posty

Gość gość

Jadę na basen z lapem tam się położę na leżaczku i będę sobie surfowała po sieci. Jestem taka skacowana fizycznie, po całym tygodniu biegania z dzieckiem po rwącej rzece, że postanowiłam że dziś jedynie w pozycji leżącej i na powietrzu a dziecko niech się pluska w brodziku do kolan.

Gość gość
A dziecko widzę też tableta dziś męczy, chyba ma już dość fizycznego wysiłku - cały tydzień się forsujemy to od święta możemy poleżeć.

Gość gość
lol,to co ty wyrabiasz z dzieciakiem w rzeczce?

Gość gość
Ładna dziś pogoda:O trochę mi szkoda tak leżeć- kurcze Może jednak dziś też się poforsuję..... hmmmm hmmmm na zakwasy dobrze się poruszać ....

Gość gość
:)to bardzo fajnie ale po co kolejny temat o dziecku czy innych spraw nie ma a moze to sie za dzieckiem ukrywa ta pustke wlasnych przemyslen i braku pasji i pomyslow 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
dziś Wiesz co robię? -Birerzemy makaron i bawimy się w rozbitków! Ja ciągnę dziecko i szybko biegnę rwącą rzeką-wiesz jak daje w mięśnie brzucha, ud i poślady? -To lepsze niż cokolwiek innego! Godzinę biegania a potem jeszcze pół i tak co drugi dzień...

Gość gość
Czasami moje dziecko chce się zamienić rolami i wtedy łapię oddech, bo to naprawdę forsuje. Czuję się taka wymęczona mam zakwasy nawet w palcach dłoni chyba

Gość gość
Kafe dziś wymarło widzę! To dobrze! To znaczy że wszyscy dziś wylegli na zewnątrz.