Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzana żona

szukam zdradzanego męża

Polecane posty

Gość zdradzana żona

Nie w celach erotycznych, matrymonialnych, itp. Lecz zwyczajnie, by od czasu do czasu spotkać się na kawie i pogadać o wodzie i pogodzie. Po prostu miło spędzić czas. Bo chociaż sama jestem zdradzana, to nie jestem tym zainteresowana. Może jest tu ktoś taki? :-)

Gość gość
Roochaj psa gdy sra!

Gość gość
taki zdradzany facet ma w d***e spotykania się z babami,nawet nie wiesz ,jak on je nienawidzi a ty dązysz do tego samego,nie pieprz głupot

Gość zdradzana żona
Myślę, że się gościu mylisz :-) Nie każda relacja kobieta-mężczyzna prowadzi do romansu. Gdybym szukała kochanka zarejestrowałabym się na jednym z licznych portali randkowych. Ale spodziewałam się takiej odpowiedzi jak Twoja :-) Ludzie mają różne granice tolerancji.

Gość gość
Tak jestem,możemy porozmawiać.

Gość gość
Jestem tu rzadko ,możesz pisać,psikus80@o2.pl

Gość gość
Nie istnieje przyjaźń między kobietą a mężczyzną. Taka "przyjaźń" to początek miłości.

Gość gość
No i bardzo dobrze niech się w sobie zakochają i niech jej maż i jego żona zobaczą jak to fajnie jest :D

Gość gość
jestem w dokładnie takiej samej sytuacji jak Ty, jednak zaproponować Ci mogę jedynie znajomość internetową, jeśli Ci to odpowiada napisz do mnie na adres. kajtek122@o2.pl

Gość koliber112
Witam, I właśnie jak ja zostałam zdradzona to nie miałam z kim pogadać o tym. Bardzo mocno to we mnie siedziało a uważam że jedyne co możemy dla siebie zrobić to porozmawiać z kimś w podobnej sytuacji.

Gość zdradzana żona
Miło mi, że odezwały się też głosy przychylne mojemu pomysłowi :-) Dziękuję Wam. Tak, uważam, że rozmowa bardzo dużo daje: poprawia samopoczucie, przywraca uśmiech i daje poczucie, że człowiek nie jest sam ze swoim problemem. Wkrótce odezwę się do zdradzanych mężów :-)

Gość gość
a mnie zdradzała i wywaliłem z domu, teraz jestem sam :P chcesz pogadac - pisz jarekrst@wp.pl