Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KK to pedofile i pederaści

Polacy przestają chodzić na msze

Polecane posty

Gość KK to pedofile i pederaści

Społecznie zdycha ta czarna mafia z watykanu, ale finansowo przetrwają ci wypasieni złodzieje jeszcze wieki.

Gość gość
czasami bywają bezczelni np. nie przyjdą ci na pogrzeb jak nie wpłacisz określonej kwoty mają przecież swój cennik ja nie mogę tak jakby modlitwy tych chciwców miały większą wartość od innych ludzi zarabiają na tym bo społeczeństwo jest manipulowane od małego wpaja nam się że księża to coś innego lepszego niż szary człowiek a przecież ksiądz jest taki sam jak my

Gość gość
Opodatkowac czarna mafie

Gość gość
jeszcze gorszy, bo obłudnik

Gość gość
nie dość że kościół nie jest opodatkowany to jeszcze państwo na niego łoży to nie jest normalne finansowanie religii

Gość gość
I tak sobie gadają i gadają od ponad 2000 lat a Kościół jest i będzie a gadajacych te bzdury nie będzie :-)

No niestety.Afery pedofilskie,przestarzałe poglądy na sex,obłuda .To oddaliło ludzi od kościoła.Ale przecież nie wszyscy księża są źli.W Krakowie działa ksiądz Isakowicz-Zaleski.Człowiek robi tyle dobrego dla innych, jest bezkompromisowy,uczciwy ,ludzki w kontaktach osobistych.Aż żal że przez czarne owce tracą księża jego pokroju.

Gość gość
kościół jest sam sobie winny,jeżdżą po pijaku,ludzi zabijają,baby mają,dzieci molestują,w pałacach mieszkają,ciągle przepraszają za wszystko i dalej robią swoje,a ty czlowieku,spowiadaj się za każde głośniejsze pierdnięcie,bo grzech ciężki popełniłeś i wrota niebieskie nie otworzą się dla Ciebie...:o

Gość gość
Najgorsze jest to ze nie pozwalaja zabijac malych dzieci i usypiac staruszkow

Gość gość
nie chodzę do kościoła,ale obchodzę święta katolickie,spowiadam się,do komunii przystępuję,ale jak ksiądz mówi z ambony :nie pij alkoholu,nie wsiadaj po pijaku do auta,nie uprawiaj hazardu,pycha to grzech,nie zadawaj się z kobietami lekkich obyczajów: to wydaje mi się ,że dotyczy to wszystkich,włącznie z księżmi...

Akurat jeśli chodzi o aborcję i eutanazję ja mam taki sam pogląd co ogół kleru. Aborcja i eutanazja (w przypadku aborcji jest ona dopuszczalna jak dla mnie w dwóch określonych przypadkach-gwałt i zagrożenie życia matki) to nie jest coś co akceptuję.Podjęłam decyzję że kocham sie z facetem, akceptuję więc konsekwencje które się z tym wiążą.Dojrzałość tego wymaga.

Gość gość
nie chodzę do kościoła,ale obchodzę święta katolickie,spowiadam się,do komunii przystępuję, xxx skoro nie chodzisz do kościoła, to gdzie się spowiadasz i od kogo ta komunia???

Gość gość
Podjęłam decyzję że kocham sie z facetem, akceptuję więc konsekwencje które się z tym wiążą.Dojrzałość tego wymaga. xxx mam nadzieję, że urodzi ci się tak chore dziecko jak to "uratowane" przez Chazana - będziesz mogła wtedy udowodnić wszystkim swoją dojrzałość!

Gość gość
ty tępoto z12:24😠 mam na myśli co niedzielne uczestnictwo we mszy,

Gość gość
czyli jednak chodzisz do kościoła, debilu, skoro chodzisz co niedziela - więc czemu zaczynasz post od słów "nie chodzę do kościoła"???

Gość gość
zejdź za mnie analfabeto!!!

Gość gość
a co? prawda zabolała?

mam nadzieję, że urodzi ci się tak chore dziecko jak to "uratowane" przez Chazana - będziesz mogła wtedy udowodnić wszystkim swoją dojrzałość! Tak,być może.Być może udowodnię.Bez odbioru.

Gość gość
wybaczę ci,jak na katolika dobrego wypada, idź w hooj analfabeto...:o

Gość gość
twoje fałszywe wybaczenie mam gdzieś farbowany katoliku ledwo wylazło toto z kościółka z dawaj na kafe jad wylewać i jeszcze to dziadostwo posty zaczyna od "nie chodzę do kościoła" - żałosne!