Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uroda czy osobowośc ?

Polecane posty

Gość gość

co preferujecie u kobiet/mężczyzn i dlaczego to ? ;)

uroda i osobowosc są ważne , nikt napewno nie powie że chciałby umawiać się z brzydką dziewczyną i otyłą no ale wnetrze czlowieka jest ważniejsze i to co są reprezentuję bo co z tego ze ładny jest ktos jak w głowce pusto ;) ale w sumie gardze ludzmi ktorzy patrzą przez pryzmat urody bo najwazniejsze jest to co wśrodku i jaki ktoś jest

Gość gość
:)najlepiej to sie tym w ogole nie przejmowac i na zakupy se fajne jakies isc i moze wtedy wszystko sie ulozy 222 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Mnie natomiast bawi ta hipokryzja. Ja na przykład uwielbiam wysokich facetów,najlepiej brunetów Wysoki facet to mój fetysz. Ale,ale... .jeśli ten wysoki otworzy paszczę i nie ma nic do powiedzenia to w moich oczach momentalnie karleje.Uroda (a wiadomo,to kwestia gustu) plus osobowość-to jest to.

Gość prawictwo pospolite 143
Uroda ważniejsza .. Dziewczyna może być super , ale jeśli ma twarz która mi nie odpowiada , to ją skreślam

Gość prawictwo pospolite 143
nie podoba mi się twarz cichopek i ją skreślam A Marta żmuda Trzebiatowska to piękna kobieta i chciałbym taką dziewczynę .. Dlatego wrazenie jest istotne, przynajmniej jeśli chodzi o mnie .. Od razu wiem czy ktoś sie nadaje na dziewczyne czy nie przy pierwszym spojrzeniu

Gość gość
up ;)

Jak to dobrze że jestem wysokim brunetem który na dodatek ma Ci coś do powiedzenia:P

Gość gość
Prawictwo Pospolite Ty wogóle poznales kogis?Bo jak na moje oko to nawet Cichopek by na Ciebie nie spojrzała :(