Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o majtki.

Polecane posty

Gość gość

Odpieluchowałąm 2 letnią córkę. Zajęło nam to 3 dni, dwa pierwse posikiwała, 3 załapałą. Nie prosi za każdym razem, ale też nie robi w majtki, gdy ją posadzę wysika się na nocnik. Zastanawiam się jednak jak sprawa ma się do spacerów. Sporo jeździmy wózkiem w dłuższe trasy - majtki? Obsika mi wózek, przecież na podwórku w krzaki nie zrobi. W pieluchę? Nie będzie zdezorientowana, że raz tak a raz tak? Co na wizycie u Babci, cioci, koleżanki, gdzie nie ma nocnika? Jak to rozwiązałyście?

Gość gość
Moja córka była dość inteligentna i zawsze mówiła gdy się jej chciało siku a jak byliśmy w gościach to chodziłam z nią do toalety a na spacerze to w krzaki

Gość gość
Turystyczny nocnik i jazda z tym koksem

Gość gość
I zwyczajnie nad kibelkiem 'wysadzałam' aczkolwiek jak gdzieś byliśmy to raczej mój partner chodził z nią do łazienki bo jest silniejszy i łatwiej mu było ją tak trzymać , ale ona się szybko nauczyła na toalecie robić

Gość gość
No wlasnie niebardzo z tym wysadzaniem. W krzaki nie chce robic, a na ntoalecie u kogos mi ciezko ja trzymac (jestem w 2 ciazy)

Gość gość
A dlaczego nie w krzaki?;) pocwiczcie siusiane do wc,jak trzymasz na rekach,wiesz o co chodzi? Tak pod udami splatasz rece. Wydaje mi sie jak zrobi siusiu sporadycznie gdzies na trawke to sie nic nie stanie:P wiadomo nie na srodku ulicy,bo takie cos tez widzialam,jak babcia wnuczka postawila frontem do samochodow przy samym krawezniku:o no ale gdzies w ustronnym miejscu to nie widze nic zlego,to tylko male dziecko z.ktorym dopiero zaczeliscie odpieluchowywanie.

Gość gość
To naucz ja sadzac na wc. A na ulicy zawsze mozesz zajsc do jakiegos baru i poprosic o udostepnienie. Rozlozyc papier toaletowy na desce.dosc gruba warstwe.

Gość gość
Albo kupic nakladki papierowe na deske,zapomnialam ze takie cuda sa:D

Gość gość
Ja też mam problemy z wysadzeniem bo chuda jestem i nie mam na tyle siły ale jakoś daję radę ;) i właśnie już sama na wc zaczyna siadać no a w krzakach muszę ją trzymać ale w krzaki to bardziej właśnie mój facet z nią chodzi