Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się bzyka wyposzczony facet?

Polecane posty

Gość gość

Dopada laskę i po 5 minutach się spuszcza czy może jednak funduje jej jakąś grę wstępną???

Gość gość
Mnie się wydaje że to pierwsze , ale mnóstwo lasek w tym jedna moja koleżanka myśli że taki facet co to dawno nie miał żadnej laski to by ją wypieścił za wszystkie czasy...złudne myślenie...

Gość Tomtomek
zależy od podejścia wyposzczony czy nie może być egoistą :)

Gość gość
A co ma wyposzczenie do marnego seksu? Jak facet lubi pieścić kobiece ciało, to zawsze zadba o partnerkę. Ja po zerwaniu z dziewczyną od 5 miesięcy jestem sam i najbardziej brakuje mi właśnie pieszczot, a nie seksu i podejrzewam że jakbym się teraz przyssał do jakiejś cipki, to zalizałbym na śmierć ;)

Gość gość
mój ledwo co włoży i już

Gość gość
Krótko za krótko.

Gość gość
Mój jak nie ma seksu z dwa tygodnie to potrafi sie spuscic podczas robienia mi minety....czy to jest normalne?????

Gość gość
Ja z moim facetem jestem od 10 lat a też sam stosunek trwa może z 60 sekund, włoży , wyciągnie z 5 razy i finał......dobrze że chociaż umie wylizać porządnie....:D

Gość gość
Oczywiście, że to nie jest normalne. Dwutygodniowe przerwy w dostępie do twojej szpary to jakaś patologia :O Rób tak dalej, a zdziwisz się, jak prędko on znajdzie sobie inną, bardziej chętną.

Gość gość
Wcale się nie bzyka. Spuszcza się w 5 sekund :-)

Gość gość
mój mąż z racji tego że jest kierowcą tira to potrafimy się nie bzykać dwa tygodnie ale gdy wraca to wcale nie kończy to się na pięciu minutach dotyka pieści mnie ja mu się odwzajemniam potrafimy się kochać się godzinami ale znamy się dobrze wiemy czego pragniemy mu jest dobrze jak wie że mi jest facet który kończy po pięciu minutach robi sobie dobrze waszym kosztem bo potem pewnie robi lulu

Gość gość
Jest kierowcą tira i nie spuszcza ciśnienia przez 2 tyg??. Z takich jajek zostały by zbuki. Chyba raczej po prostu nie spuszcza się w tobie przez 2 tyg.

Gość gość
{Oczywiście, że to nie jest normalne. Dwutygodniowe przerwy w dostępie do twojej szpary to jakaś patologia pechowiec.gif Rób tak dalej, a zdziwisz się, jak prędko on znajdzie sobie inną, bardziej chętną.} ha ha ha A nie pomyślałeś że może On wyjeżdża w delegacje???? Mam może z nim jeżdzić i nie odstępować go ani na krok żeby mógł sobie mnie bzykać kiedy mu się tylko zechce???

Gość gość
Znam fajnego faceta , 35 lat , od jakichś 7 w ogóle nie ma laski, pewnie sam sobie wali konia......matko jak On mnie kręci..... wskoczyłabym mu do łóżka i się nim zajęła....hmmmm

Gość gość
Ja jak nie mam dlugo seksu to spuszczam sie w 5 min

Gość gość
Moze ktoras jest wyposzczona i potrzebuje seksu ?

Jak się bzyka? Normalnie, szybki spust po lodzie, a potem już dłuższa jazda w pochwie. Ot cała tajemnica, chodzi o to żeby spuścić pierwsze ciśnienie :D

Gość zjezona kocica
Koke...chociaż jeden napisał o co kaman..... a-propo tego 35-latka chętnie bym mu wskoczyła do łóżka ale mam obawy czy by mnie z niego nie wywalił to by była zbyt duża kompromitacja.....

Gość gość
Przystojny facet w tym wieku który nie ma kobiety, na 101% jest gejem :P

Gość zjezona kocica
Nie jest gejem.....miał dziewczynę 7 lat temu, jakaś wielka miłość. Teraz tylko żyje pracą.... a gdy ma wolne to śpi całymi dniami.....Zachowuje się czasem jak ktoś kto nie ma celu w życiu.. Jest chyba też troszkę nieśmiały, a przynajmniej w stosunku do mnie tak się zachowuje....

Gość gość
ale jak cię widzi to mu stoi...?

Gość gość
Jak się bzyka? Szybko:)

Generalnie pierwszy raz do spuszczenia ciśnienia, szybko, później już normalnie, łapie swój naturalny dryg :P Osobiście uważam, że to nie powinno kobiecie przeszkadzać, czym więcej spustów tym dla niej lepiej, bo to oznacza, że kobieta go bardzo kręci ;) Odnośnie przystojnych facetów w tym wieku bez kobiety...Oczywiście, że są tacy, i są w 110% hetero :P Sam mam lekko po trzydziestce i brak stałej partnerki, po prostu czasami tak wychodzi ;)

Gość gość
jak jeździec bez głowy :(

Gość wspòł
Muwisz kobicie aby ściągła pierwszy koks i potem wbijasz się w kapoka albo nie i kopulujesz do woli partnerki. 75% z nas zawdzięcza życie temu sposobowi wspòŁżycia

Gość gość
Ja raz dochodzę szybko a raz mogę ****** dwie trzy godziny aż mnie mięśnie brzucha bolą od posuwania

Gość gośćióva
Są też damy co przy pierwszym stosunku z kimś nowym po minucie są gotowe. Osobiście miałem tak raz w maluchu na parkingu pod dyskoteką dawno temu. Do dziś jak się widzimy to są uśmieszki.