Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem z krwi i kości !!! Mogę mieć każdą !!!

Polecane posty

Gość gość

A nie mam żadnej :D Nie to, że jestem jakiś niedostępny. Nie to, że wymagam nie wiadomo czego. I wreszcie nie to, że wyżej sram niż d**ę mam. Szukam żony a czas mnie jeszcze nie ponagla. Wstyd mi za tych wszystkich lalusiów, płaczków, za te pyzowate mordy i inne dziwadła których coraz więcej. Weźcie się za siebie cieniasy. Co drugi to wychudzony okularnik z rączkami jak niemowlę. A to jakieś ballady czyta a to telenowele ogląda a to pianista albo inny czub w rurkach :D Mam 25 lat ale wyglądam tak męsko ! Siła bije ode mnie na kilometr. Krótko ścięty z 3 dniowym zarostem, koścista twarz, żyły na ciele, wyrzeźbiona sylwetka. Sam bym całej klasie n****** :D Mam 185 cm wzrostu, ważę 87 kg a nie 60 jak te psity.

Gość gość
Wystarczy, że taka psita będzie miała kosę albo klamkę i w dupę będziesz mógł sobie wsadzić swoje "parametry" :D

Gość gość
Gdybyśmy się poznali w realu i dowiedziałabym się skądś, że to ty napisałeś ten tekst to nigdy bym się z tobą nie umówiła, nie przespała etc. Żałosny jesteś koleś.

Gość gość
Tu nie chodzi tylko o parametry. Mam zainteresowania jak facet a nie jak jakaś romantyczna niemota. Pieniądze sobie odkładam, mieszkanie sobie wybuduję. Samochód umiem naprawić bo po szkole mechanicznej jestem. Do tego uwielbiam motory a to też działa na kobiety. No jest przyszłość we mnie. Jestem ciekawy, towarzyski, intrygujący. Dziewczyny chcą mnie poznawać i nie tylko poznawać. I tak trzeba a nie ... Taki Niemiec ze mnie co zawsze wyjdzie z twarzą, osiągnie cel a nie jakiś słaby polaczek albo niestały włoch, hiszpan czy francuz.

Gość gość
Załośni to są te kolesie psitki co chodza po ulicach. Dobrze, że moi kumple są normalni. A dziewczyn nie szukam. Szukam żony. Jednej wystarczy że podpasuję a inne mam gdzieś.

Gość gość
A teraz wyobraź sobie knypku przystojnego, męskiego faceta, krótko ściętego z trzy dniowym zarostem na twarzy, kościstą twarzą, z żyłami na ciele i wyrzeźbioną sylwetką. Facet ten posiada bardzo ciekawe zainteresowania i fascynuje się motorami. Nie straszne dla niego wszelkiego rodzaju prace mechaniczne. I wyobraź sobie, że owy młody bóg siedzi na babskim forum i pisze na nim jaki to on jest z******ty. Coś tu chyba nie gra? :)

Gość gość
styczniowa To nie jest moje zainteresowanie aby pisać na tym babskim forum. Ale jeśli już uważasz że to głupie to może w takim razie nie bierz też swojego faceta na zakupy ze sobą bo co to za facet którzy pojedzie z laską i będzie stał jak c***a podczas gdy ty będziesz wybierała sobie ciuchy. Tak samo facet idzie na babskie forum tak samo baba idzie na mecz. Wszystko po to aby obcować z płcią przeciwną. Widać żeś młoda :P I gupia :P

Gość gość
Wszystko gra. Piszę to nie po to aby się dowartościować i ściągnąć na siebie uwagę samotnych panienek szukających rycerza a po to aby tym ponurym prawiczkom i lalusiom bez jaj pokazać, że facet to ma być facet a nie c***a.

Gość ponury prawik i laluś
dzięki stary! twój wpis sprawił, że od razu uwierzyłem w siebie i postanowiłem się zmienić o 180 stopni :classic_cool:

Gość gość
No ale po co ty to wszystko piszesz? Niski facet nie urośnie, dłonie mu się nie powiększą, ryj też ciężko zmienić :D. Jesteś zwykłym trollem.

Gość gość
albert :-)

Gość gość
ponury prawik i laluś I o to mi chodziło !!! Masz jaja to je pokaż a nie !

Gość gość
Może niski nie urośnie ale taki np. Putin wysoki nie jest a jaki kocur z niego. Wzrost nic nie znaczy gdy nad sobą nie pracujesz. Twarzy zmieniać nie trzeba aby być kimś, mózg trzeba odpowiednio używać.

Gość gość
ja tam lubię ****** tylko! moje gg to 5473221 żony i dzieci nie chce! tylko macanko i lizanko i podziwianie d**eczek!

Gość gość
Koścista twarz..... ha ha ha ha!!!! Wygrałeś internety :D :D :D :D :D

Gość gość
Jak się spodoba to inne kawałki Sabatonu też se odtwórzcie. 40:1 na przykład.

Gość gość
Koścista w sensie nie taka pyza jak u innych lalusiów tylko taka męska a nie. Nie wiem do kogo mogę się porównać. Może Mark Webber albo Mats Hummels. Trudno mi ocenić samego siebie. Fotki nie wrzucam bo zaraz któraś pomyśli że chcę się dowartościować. Ja Was znam cwaniary. Bierzecie pod but psitki ale prawdziwego h**a nie weźniecie :D

Gość gość
O tak ma facet wyglądać !!! Pomińmy to że to akurat głupek jest bo głowa nie pracuje tak jak trzeba. https://www.google.pl/search?q=Luis+Suarez&client=opera&hs=fQN&tbm=isch&imgil=S8JU4-ZnQ_q7vM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn0.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcQoOPi9PiX_NRS-tnY6iMGyCe2I_VWuSNeie0KwbuyV8fn0B6QJhQ%253B460%253B276%253BCrMOa_f2f9uN9M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.theguardian.com%25252Ffootball%25252F2013%25252Fmay%25252F31%25252Fluis-suarez-liverpool-transfer-uruguay&source=iu&usg=__VwYfeKMWPOeA8u5-1oJLECVKnH0%3D&sa=X&ei=AqXCU6qZL6XZ4QTA9YDoDg&ved=0CLIBEP4dMA8&biw=1024&bih=670#facrc=_&imgrc=S8JU4-ZnQ_q7vM%253A%3BCrMOa_f2f9uN9M%3Bhttp%253A%252F%252Fstatic.guim.co.uk%252Fsys-images%252FFootball%252FPix%252Fpictures%252F2013%252F5%252F31%252F1370020804357%252F-Luis-Suarez-008.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.theguardian.com%252Ffootball%252F2013%252Fmay%252F31%252Fluis-suarez-liverpool-transfer-uruguay%3B460%3B276

Gość Arninawykopkach
Ty Facio z kanciatym ryjem ! Ty z tym swoim 168, no max 173 wzrostu to nie fikaj Bo cię pająk za obrazek wciągnie i będzie siara jak chuj. Ty bądź cichutko żeby nikt cię nie słyszał i niechcący nie opluł. Kozaczysz , jakąś cienką muzę zapodajesz i myślisz że taki coolowy jesteś ? Pędź ciapciaku puki nikt się jeszcze nie zdrzaźnił i nie przejechał się po tobie i po twoich przodkach . Jak znasz wierszyk o kokach to spierdalaj w podskokach ale już No.

Gość gość
Wywiało wszystkie i dobrze. Tak ma być :D

Gość gość
Arninawykopach Słyszałem że spuszczasz sobie w rowerze powietrze z kół bo siodełko masz za wysoko i się przewalasz jak się zatrzymujesz bo nogami do chodnika nie dostajesz :D

Gość Arninawykopkach
Jaki kurwa rower . Poniżej Hammera nie wsiadam :P

Gość gość
Arni Hammer to Ty nawet nie wiesz co to jest. Składakiem jeździsz co ci tatuś poskładał ze starych klamotów. I do tego nogami sie popyrgujesz bo łańcucha nie masz komu z******.