Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutny gość

nie mam siły

Polecane posty

Gość bardzo smutny gość

już płakać. Kolejny związek właśnie się rozpada. Do tego zamiast powiedzieć mi, że to koniec, nie odzywa się od kilku dni. Ja już chcę to definitywnie zakończyć z nim, oficjalnie, nie mam siły na zabawę w ciuciubabkę. Nie wiem, czym na to sobie zasłużyłam. Zawsze się staram, no i po co? Wszyscy wokół szczęśliwi a ja ciągle nie mam szczęścia i tracę lata na nieprzyszłościowe związki...

Gość m ądralIa
to go sobie odpuść tego pana ;) Miałam tak samo-nagle przestał się odzywać a ja idiotka myślałam, że w zimie się gdzieś samochodem rozbił. Kretynka 😭

Gość bardzo smutny gość
wiem, odpuszczę sobie. Mam już dość proszenia, walczenia. Tylko, że to nie jest jakaś kilkutygodniowa znajomość. Po kilku latach związku wypadałoby chyba jakoś to normalnie zakończyć... Nie wiem, jak sobie poradzę. Już drugi raz muszę to przeżywać, nie mam na to siły. Jestem kłębkiem nerwów. Nie mam znajomych, nie wiem jak zapomnę. Boję się, że wpadnę w depresję.

Gość bardzo smutny gość
jak sobie poradzić w samotności? Brak znajomych, nawet nie mam jak i z kim odreagować... Czuję, że to będą kolejne miesiące wyjęte z życia...