Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydaje mi się że dla facetów najważniejsze jest żeby kobieta była chuda

Polecane posty

Gość gość

tak wynika z tego co piszą na kafeterii

Gość gość
nie wszyscy a chcesz takim imponowac co na wyglad tylko patrza jak tak to jestescie tacy sami wszyscy

Gość gość
na pewno nie chuda,ale szczupla tak. znam pare przypadkow,ze wola grubsze dziewczyny, ale w wiekszosci smukla sylwetka to to na co sie najpierw zwraca uwage.

Gość gość
grubsze tez maja facetow

Gość gość
nie chuda anoreksja,ale tez nie jakas otyla z nadwaga baba...:( ALE Zgrabna kobietka jak najbardziej pozadana :) oprocz chudych anoreksji ,czy otylych z nadwaga,sa tez kobiety ZGRABNE !!!

wazne sa proporcje. aby byl biust, wciecie w tali, tylek. dlatego podobaja im sie proporcjonalne kobiety w romiarze np 40, gdzie w disiejszym swiecie mody to sa modelki xxl

Gość gość
zacznijmy od tego że na tym forum nie siedzą żadni faceci tylko grupka sfrustrowanych zniewieściałych niedojrzałych chłopaczków i nie wiem po co sugerować się zdaniem przygłupów z kafe to nawet nie jeden procent ludzkości

Gość gość
otyłość a nadwaga to dwie różne rzeczy !

Gość gość
No o po co nam jakas OTYLA z nadwaga baba Z ZALEGAJACYM Tluszczemw ciele ...,a z czesem znow przytyje.. :(

Gość gość
nie dwie rozne rzeczy ,ale takie same !!! BO BABA jest leniwa to nie chce jej sie przestrzegac diety !!!!!!!!!i ii facet ma akceptowac jej nadwage !!! co to jest??? bo jej sie nie chce normalnie jesc !!! to chce facetowi wmowic ze kcohanego cilka nigdy za wiele...

Gość gość
Faceci mówiac zgrabne maja na mysli to co dla kobiet jest już chude wiec na jedno wychodzi.Czyli sylwetka Siwiec inne wchodza w grę tylko z braku laku nie czarujcie sie łajzy.

Gość gość
Najlepszy to rozmiar 36,38 -ale to tez zalezne ile kobieta ma cm jak wysoka jest !!

Gość gość
mlode sa chude

Gość gość
Leniwa.. nadwaga to nie tylko lenistwo.. a ty dlaczego jesteś leniwy i nie masz ciała jak ten koleś Brandon Carter ? Hmm? Skoro to wszystko takie prościutkie, to czemu NIE MASZ? denerwuje mnie takie gadanie niemniej ja się nie dziwię facetom, że wolą szczupłe kobiety. Choć nie zawsze trzeba być chudą, im chodzi o okrągły tyłek, piersi, ładną talię, nieważne w jakim rozmiarze byleby nie była GRUBA :D czyli rozmiary 34-38/40

Gość gość
DLACZEGO otyle z nadwaga probuja na sile facetom wmowic ,ze OTYLOSC NADWAGA jest dobra ??? i tylko one sa fajne ??? to po co te diety ,wieczna walka z kilogramami ?? wydawanie tyle kasy na przerozne specyfiki odchudzajace ,tabletki,herbaty ..???

Gość gość
No ja też bym nie chciała otyłego faceta więc się nie dziwię ;) atrakcyjnośc jest ważna

Dzień dobry, z tej strony "wieszak". Ok. 15-17 kg niedowagi. Z tym, że mogę jeść nie wiadomo ile, a i tak będzie za mało. Taka przypadłość. Słyszę tylko, że jestem szkieletem. ;) Nie, idealna nie ma być chuda. Ma być proporcjonalna. Najlepiej słynne 90-60-90. Szczupła, ale bez przesady. Nie za gruba i nie za chuda. Taka w sam raz. :D

Gość gość
Kobiety tyją łatwiej od facetów bo mają dużo estrogenu. Dlatego kobiecie jest dużo trudniej utrzymać prawidłową wagę.

Gość gość
NIE DAJECIE SOBA Manipuloac OTYLYM BABOM prawda wyglada tak przyczyny otylosci to: -lenistwo albo -CHOROBA -wadliwa przemiana materi.. ale na sile chca przekonac ze sa fajne,bo nie chce im sie dbac o diete.. JAKOS w AUSCHWITZ nie bylo problemu otylosci nadwagi !!! wiec przyczyna otylosci to za duzo jecie !!! i wkladacie do ciala wiecej i wiecej chemi ,bo we wszytskim prawie co jemy to sama chemia...

Gość gość
ZALEGAJACY TLUSCZCZ W CIELE "

Gość gość
Dla facetów na pierwszym miejscu liczy się piękna twarz. Potem jest szczupła sylwetka z silikonowym biustem. Oczywiście będą pisać że brzydzą się sztucznego biustu ale faceci nie potrafia już odróżnić jaki biust jest naturalny a jaki ma silikony chyba, ze to biust typu Courtney Stodden. A jak widzą naturalne piersi to już wg nich są to zwisy. Piękna twarz i sylwetka partnerki są głównie po to by się nią pochwalić w towarzystwie.

Gość gość
A tobą to się nikt nie chwali a chciałabyś :P

Gość gość
Nie wszytsko to co naturalne ladnie wyglada ;)

Gość gość
nie chodzi o to, że najważniejsze jest żeby była chuda, bo inne rzeczy w życiu codziennym są ważniejsze. Chodzi tutaj jednak o pierwsze wrażenie, o proces zauroczenia. Mężczyznom bardziej podobają się zgrabne kobiety, ponieważ uznawane są za : - obiekt pożądania (propagowanego przez mass media) - szczupła kobieta uważana jest za zdrową, pełną wigoru, energii, świeżości - szczupła kobieta duża ładniej prezentuje się w zwiewnych sukienkach, spódniczkach, spodenkach, dżinsach, topach itd. - co wzbudza podziw, a nawet zazdrość wśród kolegów - szczupła kobieta ma dużo lepszą prezentację chodź by w pracy, na różnych konferencjach etc. - ludzie lubią ładne, zgrabne kobiety, lubią z nimi przebywać i rozmawiać - ludzie widzą, że ktoś lubi, ceni i zna swoją wartość - świadczy to bowiem o powodzeniu w życiu- a ludzie lubią osoby szczęśliwe. Gruba osoba natomiast uznawana jest za osobę : - chorą (na pewno ją dopadnie zaraz cukrzyca, tarczyca, miażdżyca itd.) - gruba osoba na pewno po ciąży roztyje się jeszcze bardziej i lepiej będzie ją przeskoczyć niż ominąć - gruba osoba często ma bardzo dużo kompleksów, co za tym idzie często izoluje się od otoczenia, nie lubi przebywać w gronie większej ilości osób bo boi się, że będzie obiektem kpin i żartów, a przynajmniej na pewno ktoś skomentuje między sobą jej wygląd - gruba osoba kojarzy się z lenistwem, obżarstwem - ludzie patrzą z obrzydzeniem na cellulit wylewający się na nogach, kiedy taka osoba ubierze spódniczkę, krótkie spodenki każdy odwraca wzrok, albo wręcz przeciwnie patrzy się jak sroka w kamień i nie może uwierzyć ile można mieć cellulitu na nogach - z grubą osobą ludzie nie chcą się tak bardzo przyjaźnić, bo nie jest ona symbolem udanego życia (otyłość, duża nadwaga jest raczej symbolem porażki, poddania życiowego, nieporadności, słabej woli) - gruba osoba utożsamiana jest także z brakiem higieny osobistej, ludzie uważają że taka osoba poci się jak słoń, duszy jak orangutan po przejściu 5 schodów, dużo osób w ogóle uważa, że grubsze osoby się nie myją, nie golą włosów na nogach, nie myją włosów na głowie itd... Dlatego tak ważna jest własna autoprezentacja.

Gość gość
to nie jej wina, że się nie urodziłą z piękną twarzą

To nie prawda. Dużo osób mi mówi, że mam 'piękną figurę modelki (jestem wysoka, chudziutka, wystające obojczyki etc) ' i jakoś faceci uganiają się za moją koleżanką, która waży dwa kg więcej ode mnie i jest owiele niższa. Don't worry.

Gość gość
Marzenie to kobieta : Zgrabna ,zgrabne sexy nogi !!nie jakies nogi kolki jak u swinki,badz chude patyki !! Sexy kobiece wcicie w tali + ladny jedrny biust !! +ladny brzuch mmm

Gość gość
ani razu nikt nie wspomniał o cechach charakteru! aż tak jest dzisiaj nie ważny? czyli, że i mężczyźni i o dziwo! kobiety traktują kobiety jak przedmiot