Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydaje mi się że dla facetów najważniejsze jest żeby kobieta była chuda

Polecane posty

Gość gość
Nie kazdemu bylo dane miec :Zgrabne cialo Zgrabne sexy nogi + zgrabna jedrna pupa +ladny brzuch+sexy kobiece wciecie w Tali !!!!!!!!!! rzadko sie zdarza zeby kobieta to wszystko miala !!

Gość gość
Ja jestem szczupła, a nie mam wcięcie w talii i nigdy mieć nie będe. Ćwiczyłam hula hop i nic. Trener mi mowił, że tak mam żebra ułożone po prostu.

Gość gość
niektorzy faceci lubia pelno celulitu ,cialo zacelulitowane... jak celulit prawie sie wylewa.. :(

Faceci lubią za co złapać. Po prostu. Facet nie pies, na kości nie leci. (oczywiście nie każdy, wiadome.)

Gość gość
bosh nie nie jest trudno być szczupłą.Duzo łatwiej wpieprzać na akord i wmawiać ,że grube kości etc.Dla mnie otyłość jest dowodem na lenistwo i debilizm.Kto chce potem biegać po lekarzach z prosiakiem/Wszystkir grubasy ; które znam , mają nadwagę od żarcia i braku ruchu, zasadniczo idzie to w parze.I żadna nie trenuje nic, poza wpieprzaniem prażynek , czekoladek i zup na smalcu,,, Taka prawda grubasy

Gość gość
gość - dużo zależy od metabolizmu. Gdybym nie miała czarnej dziury w brzuchu to byłabym szersza niż dłuższa, a mam znajomą która jest na wiecznej diecie i ma rozmiar 40.

Gość gość
ja znam taką, co mało co je i jest gruba (nawet na śniadanie kawa i fajka,,) pewnie dlatego że spowolniła sobie metabolizm i ma skłonność do tycia dużą..