Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiędziesiąt dwa

Też bym chciał tak jak wy mieć dziewczynę

Polecane posty

Gość gość
no to spokojnie, moze wtedy, uda Ci się kogoś poznać, a poki co skoro nie masz, w sumie nic do roboty , mozesz zaczepić sie do jakiejś roboty na okres wakacji

Gość dziewiędziesiąt dwa
Mam co do roboty - uczenie się do poprawki z matematyki he he.

Gość dziewiędziesiąt dwa
To za długo czekanie do października, zresztą studia nie gwarantują poznania dziewczyny. Trzeba mieć plan B w zanadrzu.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Też

Gość dziewiędziesiąt dwa
Też

Gość dziewiędziesiąt dwa
Dlaczego mi się ona nie trafia?

Gość tralciunia
Mój facet poznał mnie w klubie, a nigdy nie zwróciłabym na niego uwagi, (bo wzrostem nie grzeszy, urodą nie przyciąga) gdyby nie to że zostaliśmy sobie przedstawieni i chciał ze mną rozmawiać, bo mu się spodobałam. On też mi się spodobał, w rozmowie, w szczerości, w poczuciu humoru, w żywości i pogodnym usposobieniu. No i tak sobie jesteśmy od trzech mcy. To mój pierwszy facet a mam niedługo 28 lat.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Mnie nie ma kto przedstawić a zresztą nie wybieram się do klubu.

Gość tralcia
aha. no trudno

Gość gośćja
skąd jesteś?

Gość dziewiędziesiąt dwa
z małopolski

Gość różdżka
czytam cie "dziewięćdziesiąt dwa" i jak nic wychodzi na to, że czekasz na czarodziejkę, która poprowadzi cię ulicą wprost w objęcia wymarzonej dziewczyny, potem rzucicie się sobie w objęcia a potem będzie żyć długo i szczęśliwie wśród gromadki ślicznych dzieci

Gość dziewiędziesiąt dwa
Rzeczywiście można dojść do takiej konkluzji. To nierealne, więc co proponujesz w zamian?

Gość różdżka
nie ma w zamian, życie jest jedno to po co ci podróbki "w zamian", co ty robisz jak masz jakieś marzenie? gdzieś tam piszesz, że szukasz dziewczyny bo może kolega ma dziewczynę, a jakby kolega nie miał dziewczyny to nie chciałbyś mieć? "dziewięćdziesiąt dwa" to co? chyba nie twój wiek :P

Gość gość
właśnie tak czytam też i najlepiej to jakby ona spadla Ci z nieba wprost twoje objęcia, ajk ktoś Ci podsuwa jakieś rozwiązania, to ty od razu to negujesz, praca, nie ,szkola, nie , imprezy, nie, portale internetowe nie, to może zagadaj do jakiejś na ulicy, czkeja niech zgadne też nie:p

Gość dziewiędziesiąt dwa
Kolega nie ma tu nic do rzeczy. A na ulicy TAK jak najbardziej tylko mi się nie trafiła jeszcze dogodna sytuacja do tego.

Gość różdżka
siedzisz w domu przed komputerem, a to nie ulica - powiedzmy chodnik, dziewczyna to nie samochód, porusza się po chodniku - może dlatego sytuacja jest niedogodna, chyba, że zmienisz marzenie o randce na ulicy na marzenie o randce w twoim domu, jesteś w domu czyli dziewczyna powinna przyjść do twojego domu

Gość dziewiędziesiąt dwa
No przecież już się zgodziliśmy iż to nierealne że ktoś do mnie zapuka do domu.

Gość gość
no to nie będziesz miał. co ci się stanie? samemu też jest ok. po co właściwie ci dziewczyna? bo inni mają to ty też musisz mieć?

Gość gość
no wlaśnie czemu tak bardzo chcesz mieć dziewczyne, i to już teraz, że nie możesz poczekać nawet do października?może lepiej szukać powoli i kogoś wartościowego, niż wziąść byle jaką, byle by tylko mieć, skąd wiesz, ze Ci wszyscy ludzie w związkach są szczęśliwi, poczytaj wątki na kafeteriach, nektórzy tkwią w tych związkach bo boją się samotności, z przyzwyczajenia, itd, ale to nie stanowi o prawdziwej milości, i na dluższą mete moze stać się męczarnią.

Gość różdżka
ja sobie tak gdybałam jak pogodzić ciebie w domu i randkę na ulicy, wiem, wychodzisz czasem z domu, i wtedy wszystkie księżniczki powinny być w zasięgu twojego wzroku, może któraś przyciągnie twój wzrok, a właśnie, ty nic nie piszesz jak powinna wyglądać twoja dziewczyna, to jak powinna wyglądać?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Ta rozmowa schodzi na kiepskie tory.

Gość gość
no wlasnie jak powiedz jak?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Brunetka, 170 cm wzrostu, niebieskie lub brązowe oczy, ciemna karnacja, włosy gęste falowane lub proste, mały nosek, wydatne usta

no przy takich wymagniach to powiem Ci sukces murowany:p

Gość różdżka
z torami to ja bym nie ryzykowała, jak ty chcesz patrzeć dziewczynie w oczy i jednocześnie pilnować czy pociąg nie nadjeżdża i to nie pociąg do dziewczyny tylko pojazd szynowy, ile ty masz wzrostu, że potrzebujesz 170 cm dziewczyny ma wysokość?

no właśnie czy nie będziesz musił do takiej butów na koturnie ubierać, lepiej zastanow się nad tym poważnie

Gość dziewiędziesiąt dwa
Ja mam 185 około

Gość różdżka
w porządku, ja mam 168 cm boso, w każdych butach więcej, w niektórych spokojnie 180 cm, nie jestem brunetką i nawet dla księcia nie ufarbuje się, przemyśl sprawę co do wyglądu, a ile ważysz?

Gość gość
ale on nie chce poznawać w necie i basta. zaraz cię spławi.