Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKA TO JEST Brzydka osoba ?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyglada brzydka osoba ?

Gość gość
Przede wszytskim brzydka jest osoba, ta ktora mowi o innym czlowieku ,ze jest brzydki ..

Gość gość
Otyła, szczerbata, garbata, z wyłupiastymi oczami.

Gość gość
Czlowwiek brzydki nie jest temu ,ze jest brzydki... widocznie taka role ma w tym zyciu ,takie dostal zadanie i musi z tym zyc...niewiadomo jacy my bedziemy w nastepnym zyciu ?? kto wie..

Gość gość
CZasami chlopcy na ulicy krzycza na dziewczyn e,ze brzydka ,ale ona wcale nie jest brzydka tak naprawde,moze ma jakas niedoskonalosc,ale brzydka nie jest.. A kto jest idealny ? a nikt nie wie co go spotka za jakis czas w zyciu za rok ,za pare lat...a teraz wymsiewa wyglad innych osob... Zycie rozliczy kazdego..

Jeśli chodzi o cechy fizyczne brzydkiej osoby, to (moim zdaniem): otyłość, nos jak 'hak', małe usta, mało włosów na głowie, dużo trądzików na twarzy, małe oczy, krótkie paznokcie, małe cycki, brzuch jak wieloryb. A cechy osoby brzydkiej pod względem charakteru, to (również moim zdaniem) : obraźliwa, bezczelna, zaślepiona w siebie (za wysoka samoocena, wtedy, gdy ta osoba tak naprawdę nie powinna jej mieć, bo coś tam.) agresywna.. No i inne, złe cechy.

Gość gość
jak brzydka osoba... co za dziwne pytanie. nie da sie tego opisać, poprostu pewne twarze są ładne ,a inne nie i nie zawsze zależy to od nawet pewnych wad czy ich braku, poprostu wszystko musi sie ze soba ładnie komponowac zeby być ładnym

Gość gość
w każdym razie każdy kto ma czy od razu potrafi stwierdzić czy dana osba jest ładna czy nie

Gość gość
Głuptoy wypisujecie. Dziewczyna mojego brata ma: malutki zadarty nosek, normalne usta, ciekawe większe oczy a NIE MA ładnej twarzy, serio, jest przeciętna zupełnie w realu, jedynie co to dobrze na zdjęciach wychodzi też kiedyś myślałam że wystarczy mieć ładny nos, usta,, żeby być ładnym, ale wcale tak nie jest. Wszystko zależy od ogólnych rysów i rozstrawienia

Gość gość
Brzydkie cialo

Otyłość (ew. duża nadwaga) bądź spora niedowaga, budowa wieszaka (jak w moim przypadku), pospolita, szara twarz. Podła, wredna osoba bez zahamowań, typowa cebula życząca źle wszystkim, którzy osiągnęli więcej. Charakter i wygląd idą w parze, niektóre twarze są powykrzywiane wredotą; specyficzne ułożenie brwi, kącików ust, źle im z oczu patrzy... Taki wyraz twarzy. Trzeba się uśmiechać. :D

Gość gość
dlaczego piszecie tylko u kobiet niedoskonalosci ? a faceci nie maja niedoskonalosci ??? dlaczego skupiamy sie zawsze na niedoskonalosciach wygladu kobiet,a nie facetow ?

Gość gość
OCZYSKA jak u zaby ,zabi typ urody :( - nochal jak zgnieciona truskawa - duze uszy -odstajace uszy -meskie dlonie bez subtelnosci delikatnosci (u kobiet)

Gość gość
- konska szczeka - usta jak opony ,jak u karpia usta ..

Gość gość
oczywiście ,że nie tylko duże oczy, mały nos czy pełne usta decydują, ale przede wszystkim ich proporcje, kształt, jak ze sobą współgrają... Dlatego ciężko opisać ładną czy brzydką osobę. To poprostu widać czy ktoś jest ładny czy nie i nie jest to tylko kwestia gustu ,ale myślę ,że głównie proporcji

Gość gość
- brzydka klata niezbyt zbudowana (u facetow),ale tez nie za bardzo umiesniony ,bo to wtedy glupio nienaturalnie nieproporcjonalnie wyglada.. - maly penis ,fajny penis zaczyna sie od 18 cm ,ale nie mniej i tak do 21 cm max.

Gość gość
Przeciez co jednemu sie podoba ,to drugiemu nie zawsze tez to samo podoba !!! Jednemu podobaja sie czerone roze ,drugi woli biale roze,jednemu podoba sie kolor niebieski,a drugiemu nie ,drugi woli zielone !! itp itd !!

Gość gość
Mi podoba sie pewnien facet jak dla mnie ma to cos ,ale moja kolezanka mowi ze on brzydki,ale on mi sie podoba ma to cos jak dla mnie,dla niej jest on brzydki..

Gość gość
ale co decyduje ze dana osoba jest brzydka ,albo nie ? bo przeciez sa tez srednie ?

Gość gość
Wiadomo kwestia gustu ma duży wpływ,ale są osoby, które przez zdecydowaną większość społeczeństwa zostałyby nazwane brzydkimi. Moim zdaniem brzydka osoba to taka , która jest otyła, ma duże problemy z cerą, mocny trądzik, żółte zniszczone zęby bądź ich brak, duży haczykowaty nos, małe oczka przysłonięte fałdą tłuszczu.

Gość gość
Ja dla niektórych jestem całkiem urocza, dla innych pewnei przeciętna albo i brzydka. Miałam powodzenie, ale wiem że nie podobam się każdemu

Gość gość
" są osoby, które przez zdecydowaną większość społeczeństwa zostałyby nazwane brzydkimi. " dlaczego ze wzgledu na co ?

Gość LBM
nie ma na świecie brzydkich osób są tylko takie które o siebie nie dbają i je można obarczyć tym mianem

Gość gość
nochal kartofel !

Gość gość
Jak ktoś ma brzydką twarz - ogromny nos, cerę beznadziejną, do tego jest osobą pulchną to watpie czy ktoś go nazwie piękną osobą.

Gość gość
twarz typu swinki ryj ! -zepsute cialo -brzydkie cialo-otyle-pelno celulitu...

Gość gość
SWINSKI RYJ

Gość gość
piegowaty facet blee facet z piegami okropnosc ..

Gość gość
Taka końska twarz, bardzo bardzo pociągła. Krzywe zęby, krzywy zgryz. Zbyt szeroki i długi nos, orli nos. Fałdy na brzuchu. Tyłek niczym szafa 3-drzwiowa.