Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKA TO JEST Brzydka osoba ?

Polecane posty

Gość gość
a jak ktos dba o skore ,ale ma problemy ze skore ktorych nie moze zwalczyc...? pomimo ze bardzo dba o to...

Gość gość
zmarszczki

Gość gość
u faceta lysina

Gość gość
Brzydka to albo osoba o mało ciekawej twarzy, albo otyła / gruba. Mało ciekawa twarz to przede wszystkim zbyt duża/ nalana twarz, albo końska/ wychudzona taka jędzowata jednym słowem czy końska jak kto woli. Przy tym nie ładne proporcje twarzy jak ktoś wspomniał, duży nos, małe oczy, małe usta lub wąskie. jeśli chodzi o sylwetkę to dużo by tu pisać ,ale przede wszystkim brzydka jest albo męska ,alb taka bezkształtna bez talii i bioder tylko wyciosana jak na kołku Czasem też ktoś jest dość ładny ,a mimo to szpeci się niekorzystna fryzurą, ubiorem itd ,a to też duzo

Gość gość
nogi jak patyki,badz nogi jak kolki ,jak u grubej swinki nogi okropnosc.. :(

Gość gość
Kazdy inaczej postrzega swiat...to tez tyczy sie urody.Dla jednego stara kamienica sprzed wojny jest paskudna a drugi dostrzega w niej cos romantycznego...to samo jest z uroda.Do tych co dziwia sie osobom które wydaja im sie brzydkie niech uwazaja bo znajda sie osoby dla których one beda brzydkie jak 7 nieszczęsc.

Gość gość
Japonki tez maja male oczy a sa bardzo ładne.

Gość gość
To nieprawda, bo ja widziałam dziewczynę o szerszej twarzy, większym nosie oraz mniejszych oczach i nie sprawiała wrażenie brzydkiej, pięknej też nie, ale brzyduli typowej na pewno nie :)

Gość gość
zla fryzura,zniszczone wlosy bardzoo potrafia oszpecic,udebrac urody kobiecie fakt.

Gość gość
albo geba duza jak u baby ze wsi ..

Gość gość
Duzo murzynek ma typ urody-konska szczeke do tego maja burze lokow bardzo krecone wlosy+ konska szczeka.-konska geba

Gość gość
Taka która ma wady jak: -małe oczy -duży nos -wąskie usta - złe proporcje -nienaturalny odcien cery , nie wspólgrający z twarzą -rzadkie, nie zadbane włosy - brzydka cera( pryszcze lub zmarszczki) - twarz nie owalna tylko okrągła czy "konska" -zbyt mały lub duży biust - zbyt chuda lub gruba postura ciała -brak talii - brak bioder -krótkie nogi -brzydkie dłonie i stopy -bardzo niski lub wysoki wzrost - złe dbanie o siebie jak np tandetny ubior, zły makijaż albo c grosza nie dbanie w ogóle -nadmierne owłosienie, brzydkie zęby, blizny itd Im więcej ma się takich wad tym jest się brzydszym, proste

Gość gość
Ludzie nie znacie zycia... wiecie ze z czesem kazdy z was zmieni sie -zmienia sie... BZRYDNIEMY Z CZASEM KAZDY W WAS !!

Gość gość
Uwiuerzcie, że można być brzydkim z wielkimi oczami. Miałam taką koleżankę, miała duże wyłupiaste oczy, reszta była ok, nos i usta normalne, była szczupłą etc

Gość gość
u facetow nie lubie sa brzydcy gdy maja: nieeee lubie!!: -z swinskim ryjem -facet z piegami porazka !! -grubasów -grubych -tłustych -z duzym brzuchem -chudych -niskich -łysych [lub z zakolami] -rudych -siwych -z wielka ogrągłą gębą -z brodą -z wlosami w uszach -z wlosami w nosie -z wąsem -z małym wackiem -z chudym wackiem -z krzywym wackiem -z sinym wackiem -z miętkim wackiem -z łysym wackiem -bez zębow -z czarnymi zębami -z zółtymi zębami -z dużą dupoom -z cyckami dużymi [aaa sa tacy!] -z trzecim podbrodkiem -z wlosami na plecach -z wlosami na klacie -z brudnymi gaciami -z dziurawymi gaciami -śmierdzacych -bezrobotnych -z duzymi uszami !!

Gość z 21:37 Ja tak nie sądzę. Ogólnie Azjaci mają fałdę nakątną/mongolską, która często, ale nie zawsze, zasłania górną powiekę, przez to oczy wydają się mniejsze. Gdyby narysowały sobie kreski nad oczami, które miałyby udawać powiekę, wyglądałyby zupełnie normalnie. Niektóre mają widoczne górne powieki. Zakryj przed lustrem samą powiekę palcem, wtedy oko się optycznie zmniejszy. :D Oczy np. Nozomi Sasaki są ogromne: http://amazingpict.com/wp-content/uploads/2014/03/Pictures-of-Nozomi-Sasaki.jpg

Gość gość
MONGOLSKI RYJ blee

Gość gość
Brzydkie cialo z nadwaga,duzo celulitu -ZESPUTE CIALO..

Brzydka? na pewno nieatrakcyjna na pewno otyła i na pewno nie przyciągająca wzroku

Gość gość
a WY WSZYSCY TACY Piekni,idealni hehehe ;) z czasem KAZDY W WAS ZBRZYDNIE Bedzie BRZYDKI nikogo nie ominie ;)

Gość gość
Z czasem wszystko sie zuzywa cialo ,skora.....

Gość gość
A co powiecie o dziewczynie ,na którą faceci często zwracają uwage tzn oglądają się czy nawet podrywają na ulicy ( nie ubiera się wyzywająco) ,ale nie podoba się wszystkim? Tzn ,że jest tez taka grupa facetów, która nie zwraca na nią uwagi, nie ,że mówią ,że brzydka czy cos ,ale nie podrywają? Jest brzydka?

Gość gość
a i ta dziewczyna niby nie ma wad jakie opisujecie ,ale poporstu nie jest w typie każdego faceta jak juz napisałam. Ale tez nigdy nie usłyszała ,że jest brzydka czy coś

Gość gość
LUDZIE ALE WY Psychiczni jestescie !!!!!!!!!!! chyba zycie nie dalo wam duzo w kosc ,skoro tak wszytsko przywiazujecie do wygladu !!! i RADA ...starajcie sie wyszukiwac w ludziach pozytywow ,a nie tylko wyszukujecie w ludziach WAD !!! jak przestaniecie staniecie sie bardziej szczesliwsi !! POTWIERDZONE !!! Nie no fajnie jest sie poczuc ,wytkac komus wady,niedoskonalosci ,czujemy sie wtedy lepsi ;)

Gość gość
A moja znajoma niby powinna byc ladna z waszych opisow waszych preferencji ,ale nie jest , ona mi sie nie podoba ,dla mnie jest brzydka.

Gość z 22:11 i 22:05 Czy mówiłam, że jestem idealna? W opisanych przeze mnie wadach znalazła się moja własna, co zaznaczyłam. Czy to źle, że ktoś głośno mówi, tj. pisze o swoich typach? To nie jest prawnie zabronione. ;)

Gość gość
- Grube dupsko jak SZAFA jak HIPOPOTAN -- ...BRZYDKA DUPA pelno celulitu :(

Gość gość
Jacys wy pusci... CHYBA ZYCIE nie dalo wam porzadnie w kosc...