Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosil bym ulegla zareczyny a teraz nie chce dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Planowal, prosil mnie bym zaufala, moich rodzicow by wplyneli. Po dwoch latach naszego zwiazku powiedzial,ze ceni mnie ale juz zadnej nie chce bo jest chory ( fakt jest- slabnie na nogi i na dodatek nerwica) boli ale mam kontakt, rozmawiamy to on pisze dzwoni wspieram smiejemy wspominamy PRL ale ani slowem o tym co laczylo nas. Kocham go, wiem ze on jest obojetny, liczy sie on i jego pasja ryby/wedkarstwo. Czy jest szansa,ze powrocimy do tego co bylo? Czy zrozumie- skoro wspieram dobrze zycze,itp. czy zerwac kontakt skoro tak boli mnie, a mam nadzieje,ze tym wsparciem z mojej strony szczerym zrozumieniem Maciek zrozumie ze jestem mu pisana. Nerwice ma po rozwodzie, puszczala sie na prawo i lewo, to byla prawdziwa milosc do niej wiemmm i wyjatkowa, wiem. Pomozcie/doradzcie Ania!

Gość gość
Rozmawiamy od 4mc jak znajomi co dopiero poznajemy sie, byly 3 spotkania bez czulosci, normalne z reka podane ale zabiegal bym przyjechala by byl spacer jak za dawnych czasow. Prosze, doradzcie. Dzisiaj w rozmowie od 4mc przeslal buziaka mi na dobranoc ale jest z dystansem jak i ja. Nie wiem jak to dalej...co robic? Jak sie zachowac?

Gość gość
a jaki wasz wiek wgl?

Gość gość
Ja 30 on 34

Gość gość
Jakis zzjeb w dodatku stary.