Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z koleżanką..

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś to była przyjaciółka... ale odkąd poznałam mojego obecnego chłopaka już nią nie jest. Ona zaczęła palić i pić, a ja nie chce się z taką osobą zadawać i popaść w jej towarzystwo. Ona chce się ze mną spotykać, a ja nie, lecz nigdy jej tego nie powiedziałam. Mówi mi, że do mnie dzwoni chociaż ja nie uzyskałam od niej żadnego połączenia. Moja dobra koleżanka i chłopak cały czas mówią mi abym się z nią nie zadawała, bo nie warto. Ja nie chce mieć potem problemów przez nią. Ona potrafi zrobić tak, że wszyscy będą mieli mnie za wroga. Ja nie chce jej mówić, że nie chce się z nią spotykać, bo będę miała piekło. Nie będę mieć w klasie koleżanek. Nie wiem co zrobić. Ja wiem, że tutaj nie rozwiążę swoich problemów, ale bardzo proszę o jakieś rady.

Gość gość
wredna z niej małpa

Gość gość
Bądź dla niej zimno-uprzejma, ale nie wchodź jej w tyłek. Nie umawiaj się, odsuwaj się od niej i nie tłumacz. Nigdy nie miej dla niej czasu. I NIE BÓJ SIĘ JEJ, każdy zna Twoją wartość i jakaś głupia dziewczyna nie sprawi, że wszyscy ludzie z klasy przestaną Cię lubić.