Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guuupia rogata bestia

NUDA ......NA RYKOWISKU

Polecane posty

Gość g  r b
Tak to działa na facetów ..Jest pan taki silny, męski ,odważny a ja taka słaba .. choć u mnie ta słabość się nie sprawdza silna baba ze mnie :D

Mam tę przewagę, że na korcie mało kobiet jest. A tam nie ma żadnej :P Same chłopy... Ale ten na mnie zadziałał.. Chyba m się za bardzo przyglądałam. Podobno faceci zawsze nad interpretują sygnały. Gooopia znam ja te gierki ;) u mnie przechodzą jak trzeba :)

Gość g r b
Ewka już widzę oczami wyobraźni guuupia z rakietą w dłoni same chłopy powiadasz .. sport idealny dla mnie ..do Radwańskiej daleko ale jak rozpędzę rakietę ..

Gość gość
A prymitywny samiec niech daje foto k****a zbuk

Same chłopy, tylko i wyłącznie. Nie spotkałam żadnej prócz jednej z którą gram :) Zawsze jesteśmy "zjawiskiem" A jak się porozbierają w palącym słońcu... mmmm nic tylko siedzieć i patrzeć.

Gość g r b
Chyba się za kortem w okolicy zacznę rozglądać .. spoconych zmęczonych sportem bez koszulek mam już przed oczami .. A rakietę .. nie powiem gdzie :P

Sezon w pełni :) najlepsze są te płatne.. tam wiesz, profeszjonale chodzą :) szkoda, że tak późno ten sport odkryłam. Co ja zimą pocznę :-o

Gość g r b
Tylko ze ja się pocić nie lubię przy sporcie ..coś mniej ****awego bym potrzebowała :P

Będziesz tylko korty zmieniać i trenerów osobistych. Jak każą się bardzo ruszać to pójdziesz do następnego po lekcje :P Ja akurat lubię :D

Gość g r b
A uczą z daleka, czy z za pleców pokazują jakie ruchy trzeba wykonywać ?

Gość gość
Dziwki tylko gumki kupcie do jebania bo samce ruchają do konca . Ewa takie masz wzięcie? No Jacek ma dosc podchodow i Rysiu

Rogata nie dopytuj o inne sporty:-D ale w sumie ciekawa jestem...skoro pocić się nie lubisz,seks jest hmmmmm sportem zimowym? :-D Ewa brzmi jak świeżo rozpoczęta przygoda...i nie ucz się zbyt pilnie tych bekhendów-za to opowiadaj o postępach.:-D za które trzymam kciuki.

Gość gość
Awaria doktor chce cię przebadac czy nie masz trypla, bo kazdemu dupy dajesz.

Gość g r b
Nie dalej jak wczoraj o doktora prosiłam i oto jest doktoreee czy to się leczy czy już tylko czeka ?

Gość Krystyna sąsiadka i corki
Doktor zmienia nicka bo suko awaria to szafarz. Jestes ta na tarasie z szafarzem? Koorwa cmentarz jest

Gość g r b
Ginekolog ?

Gość Sądziedzii
Ty Andrzej szafarzu ja krysia i mąz Tomasz po sądziedzku dlaczego takie dajesz o sobie złą opinnie? Wstyd sąsiad

Gość g r b
Skóra ci się zmarszczy na cyckach :P

Gość Krystyna sąsiadka
Andrzej trudno dałes wstyd.! Moja rodzina i ciocia Bozenka milczą ale tak dalej byc nie moze. Sąsiadka krysia maria i Bozena

No ja i nie mieć wzięcia? Litości, byłam 7 v-ce miss 19 tego turnus w 2002 roku! Kpina! Gooopia no najlepiej za Tobą ten trener ;) Co by Cię dobrze poprowadził :D Awa streszczę Ci "lekcje".

Gość g r b
Ubrać odpowiednio się wypada, chyba majtki założę bo na korcie jednak zasady jakieś obowiązują :P

Gość gość
Awa a pocenie się przy seksie to jednak nie to samo :P