Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guuupia rogata bestia

NUDA ......NA RYKOWISKU

Polecane posty

Gość g r b
Ewa szorty ,leginsy ??? Spódniczka bez dwóch zdań biała i krótka .

Dobry (bardzo!) wieczór :) Uśmiałem się do moczu:D:D:D,ale pomny nauk mądrzejszych(szej?) będę siedział cicho...,ale mnie język świerzbi! :D to znaczy palce:) Ewa uczysz się grać w penisa? tfu,tfu... to znaczy w tenisa...,czy tylko i wyłącznie interesują Cię trenerzy? Rogata,kobiety zakładają krótkie spódniczki i nic pod spód😴

no ale ta spódniczka składa się ze spódniczki właściwej i majtkoszortów :) takie 2w1 Biała się rozumie :D

Gość g r b
A jak będę latać ,znaczy gustownie podskakiwać , to dupa na wierzchu .. do tego blada :P Tym [usta ]

Gość g r b
Majto- szorty ? Na szelkach jeszcze :D .Wielkim galotom mówimy stanowcze NIE .

I o to właśnie chodzi w tenisie kobiecym Rogata! :D Myślisz,że faceci przychodzą na mecze dla wyniku?

Gość g r b
By posłuchać tych wrzasków .. która głośniej :D Czy ja dla sportu się tenisem zainteresowałam .. trenerzy fajni Ewa zachwala :D

Ewa nie przesadzaj,majtko-szorty na szelkach,trzyczwarte z półgolfem do kolan...,kto by na mecze chodził? :)

Tym 🖐️ :) Były kochanek zaraził mnie swoją pasją, nie, w sumie to dwoma :P Ale nigdy nie nauczył grać, więc się uczę sama. No dla osobistych trenerów też :P Jasnnneeee okazało się, że za każdym razem jak ubierałam pewne spodenki i wpychałam piłeczki na plecy to owe spodenki się bardzo podnoszą i mi całą dupę było widać. Ku uciesze męskich drużyn siatkarskich :P

Gość g r b
Tym mało wiesz, każda kobieta ma takie Coś w szafie to się nazywa bielizna modelująca :P

Myślisz Rogata,że oni potem w łóżkach porównują?:O Ewa jeśli tylko dla tenisa to kilka lekcji mogę Ci dać,ale jak dla trenerów to... :(

Gość g r b
O a co ? Jaaaachhhttyyyyyy?

Rogata a co ona modeluje? libido?

Tym jak będziesz wyglądał jak trener to dam Ci się potrenować ;) Odpuszczę morze błękitu w oczach w których można utonąć.... jeśli nie posiadasz takowych.

Gość Sądziadki
Juz jest tym a samiec padł . Dziwic się k***ą a moze to matki i wspaniałe zony? Tym juz nick zmieniony? Bozena Krystyna i Maria wstydzą się ciebie.

Gość g r b
Tym czasem się można zdziwić jak już się babę z takich gaci wyciągnie ,a to proste nie jest ile ciała można upchnąć w tak ciasne majty.

Hehehee laska ubiera takie coś, jak majtki z golfem i extremal push up (dobra, to akurat noszę :P). Zaciąga faceta do łózka, a o poranku... Ile to się zmieniło :D a trzeba na nowo się wcisnąć, bo w autobusie pełno zboczeńców czyha :P

Dobra,zmieńcie temat bo już się zmęczyłem Tym graniem:) Może coś o jedzeniu? Ewa co się jada w ekskluzywnych Golfclubach?:classic_cool:

Gość g r b
Gacie modelują samoocenę :D

Gość Monikasąsiadka
Tym wstyd szafarzu i to po sąsiedzku Monika corka Krysi i Tomka.

do exclusive mnie nikt nie zaprosił, liczę na nowego :D Dzisiaj poczęstowali mnie grillowaną kiełbasą, chlebem ze smalcem i babką. Coś bym zjadła... :)

Ewa , a ta druga pasja , którą Cię zaraził? ciężko się leczy?

Gość lajkonik ze ho hoo
o mnie tez mogą babką poczestowac :D

Rogata,a są takie majtki do szyi? żeby jeszcze po drodze cycki modelowały? bo mi opadły... :(

Gość g r b
Smalec kiełbaski myślałam raczej o kiełkach i sałacie..wiśni bym zjadła jecie z pestkami czy bez?