Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię dla nowego mieszkańca SONDA

Polecane posty

Gość gość

Za dwa tygodnie odbieram szczeniaka, owczarek niemiecki, zastanawiamy się nad imieniem, nie chcemy by było pospolite i banalne jak rex, brutus czy atos. Na chwile obecną propozycje są takie: -Dolar -Dizel -Nero -Hamas (mój faworyt) Proszę o opinie i głosy, które z w/w podoba wam się najbardziej, a może podacie propozycje innych imion? Pies będzie duży i raczej ciemny, długowłosy(sadząc po ojcu).

Gość gość
Talib proponuję

Gość gość
nero to raczej dosyc często spotykane, dolar troche tez, hamas, juz rzadziej, ale skad ten pomysl? co do propozycji to moge dorzucic : chojrak ( z bajki o tchorzliwym psie;) ) no i tyle narazie, jak cos mi wpadnie jeszcze to napisze

Gość gość
chojrak*

Gość gość
"hamas, juz rzadziej, ale skad ten pomysl?" Wpadło mi w ucho, dźwięczne, krótkie, w/g mnie pasuje do takiego ciemnego dużego psa nie z rodzaju tych do przytulania.

a tak wgl to ja za dwa tygodnie będę miała kotka jeśli będzie to chłopiec damy mu na imię Lego jeśli dziewczynka to Kocilla :) to pomysły moich dzieci.

Gość gość
pojawiła się propozycja "Putin" ale zaraz została storpedowana jako zbyt polityczna, podobnie jak inny pomysł "Korwin"

Gość gość
frugo bardzo fajne

Gość gość
ja kotom daję imioma z Miau np Miauczysław, Miaugosia :) Dla psa może byc Mi-hau :D