Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie pijam kawy

ludzie czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość
a dlaczego niby to nie jest normalne? nie wszystkie mają brzuchy jakby dalej były w ciąży , choć rzadko się to zdarza

Gość gość
czemu nie, moja mama byla szczupla, ale ona rodzina bardzo młodo, w wieku 22 lat juz miała dwójkę dzieci. Zazwyczaj te co rodziły młodo mają łatwiej wrócić do figury

no może macie racje że wystarczy rodzić około 20 lat i będzie git... w takim razie nie rozumiem ludzi którzy mi mówią nieustannie że wgl nie wyglądam jakbym urodziła dwoje dzieci, czepiają się że takiej figury nie jedna nastolatka moze mi pozazdrościć...

Gość gość
to się ciesz !!

Gość gość
ja mam tylko jedno ale po porodzie bylam zgrabniejsz niz przed zajsciem w ciaze.

wczoraj byłam na plaży z dziećmi było dużo mamusiek z dzieciakami i z mężami ;) hehe żadna nie wyglądała tak dobrze jak ja a co najgorsze ich mężowie nie mogli oderwać ode mnie wzroku :) jedna powiedziała do swojego na całą mordę "przestań się na nią lampić" a inny mężulek poszedł sb usiąść na moście żeby mieć na mnie lepszy widok :) :) :) śmieszy mnie to :) :) :) dzisiaj też idę na plaże zobaczymy jak dzisiaj będą się na mnie ślinić mężowie swoich świnek :) ;) :)

dziś na plaży widziałam matkę dużo chudszą ode mnie tzn chudą a ja jestem normalna :) ale tak patrzyłam na nią no fakt nie widać było po niej że rodziła ale gorzej wyglądała ode mnie...

Gość gość
o wow to ja spytam czy to normalne że matka ma mały biust bo powinna mieć duży

Gość gość
A ja się pytam czy to normalne żeby kobieta nazywała drugą kobietę świnią.