Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

możliwa ciążą? :(

Polecane posty

Gość gość

Dzień Dobry! Otóż mam taki problem: od lutego zażywałam tabletki antykoncepcyjne, w czewrcu brałam je nieregularnie, uprawiałam seks z dodatkowym zabezpieczeniem- prezrwatywą, która nie pękła, ani się nie zsunęła. Miesiączka spóżnia mi się juz 19dni, ale w terminie kiedy miesiączka powinna wystąpić mialam lekkie plamienie które trwało ok. 3 dni.. Robiłam 3 testy ciążówe, każdy wyszedł negatywnie. Czy te plamienie moge uznać jako okres? I jakie jest ryzyko ciąży w takim przypadku?

Gość gość
po prostu przez zażywanie nieregularne tabletek rozwaliłaś sobie cykl,a nie żadna ciąża. A poza tym miałaś plamienie 3 dni, uznaj to za krwawienie z odstawienia. I nie schizuj.

Gość gość
niemożliwa ciąża. Nie musisz się zabezpieczać 5 środkami;) same tabletki wystarczą.

Gość gość
up

nie nie jestes, pozatym co to za idiotyzm pisac ze miesiaczka spoznia sie 19 dni skoro krwawienie wystapilo w dniu spodziewanej miesiaczki?

Gość gość
zgadzam sie z pierwszą wypowiedzią z tabletkami to nie zabawa albo bierzesz je regularnie albo lepiej wcale bo tylko cykl sobie pieprzysz.. Dobrze przynajmniej ze pomyslalas o prezerwatywie wiedzac ze stosujesz nieregularnie... to na pewno nie ciaza teraz musisz sie zdecydowac czy chcesz stosowac konsekwetnie pigulki czy je odstawic bo inaczej bedziesz miala ciagle problemy z okresem.

Gość gość
to nie była normalna miesiączka tylko plamienie i nie wiem co myslec

Gość gość
up

Gość gość
Rodz i ucz chamow gdzie sie gume do zucia przykleja,. Czy jestem w ciazy ? Jestesgupsza jak ustawy. Pipe masz i niewiesz. Za komuny dziewczyny byly inteligentniesze. Co za swolocz kurwa go mac. Urodzi to takie i powie , no ja niewiedzialam ze tak sie idjotow rodzi. :-)

Gość upupupupup to dziala upupupu
up