Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Jak to jest się komuś podobać

Polecane posty

Gość gość
to zalezy, jak podobasz się komuś atrakcyjnemu (mowię to jako kobieta) to dość miłe uczucie cięzko mi opisać. Natomiast w przeciwnym przypadku jest to....odrzucające? obrzydliwe? irytujące? tak jakby wsadzić ręke w kupę, nie można pohamować irytacji i obrzydzenia

Gość gość
dziwna ta laska z gory to czy podobasz sie ladnej czy nieladnej dziewczynie jest bez znaczenia, to dosc mile uczucie ale nie jakies szczegolne podobanie sie to nic takiego,zwykla rzecz tak jak podoba Ci sie auto czy sweter.

Gość gość
może jestem dziwna ale daruj sobie takie komentarze, ty wypowiadasz się z perspektywy mężczyzny a ja - kobiety. Chyba jest różnica. Jak pojawia się "typ" na horyzoncie jest to dla mnie sygnał ostrzegawczy "uwaga!pułapka" i czuję rosnącego wk****a w środku

Gość gość
czemu mam sobie darowac? to moje zdanie ani wulgarne ani obrazliwe.

Gość gość
bo nie wiesz jak kobieta to odczuwa, więc nie komentuj od razu że dziwna jakaś. Z resztą wy faceci reagujecie podobnie jak napatoczy się jakas godzilla. Poza tym większość kobiet jest atrakcyjna w przeciwieństwie do mężczyzn. Może się nie podobać, ale żeńskich oblechow, odpowiedników łysiejącego kurdupla jest na[prawdę mało

Gość gość
a kto ci dal prawo do wypowiadania sie w imieniu kobiet? ja jestem kobieta i gdybym podobala sie komus malo atrakcyjnemu to by mi to pochlebialo tak samo jak w przypadku gdyby to byla osoba atrakcyjna

Gość gość
kto mi dał prawo :D a w czyim imieniu mam się wypowiadać? mężczyzn? jakiś problem z różnicą zdań? to że tobie by to pochlebiało to nie znaczy że każdej innej też. Po to jest forum. Nie napisałam że wypowiadam się w imieniu WSZYSTKICH kobiet więc naucz się czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
najpierw naucz się czytać a potem bij pianę "ty wypowiadasz się z perspektywy mężczyzny a ja - kobiety. " Gdzie napisałam że wypowiadam się w imieniu kobiet? analfabetko

Gość gość
oglądałem film "Wzgórza mają Oczy" i kibicowałem tym mutantom, bo w sumie ich rozumiem. Są brzydcy, odrzuceni, a kobiety wolą przystojniaków niż takie paskudy. Jedyna szansa dla brzydkiego faceta to brać kobietę siłą, a przystojniaków należy wyrżnąć w pień. Takie moje zdanie

Gość gość
gościu wyżej, wiem że pisałeś to z ironią ale prawda jest smutna, część z nich tak właśnie robi, już nie wspomnę o tym że koszą konkurencję obrabiając tyłek po bokach

Gość gość
komentuje,ze dziwna bo dla mnie jestes dla mnie dziwna i tyle,nie lotej:-D Nie ma wplywu na to co sadzi o Nas "ktos" Dlatego jestes dziwna zastanawiajac sie czy to obrzydliwe

Gość gość
jestes dziwna zastanawiajac sie czy to obrzydliwe Ja się nie zastanawiam :) Ja to wiem :) Laski jednak nie są tak natarczywe jak faceci, trzeba wiać

Gość gość
"to zalezy, jak podobasz się komuś atrakcyjnemu (mowię to jako kobieta) to dość miłe uczucie cięzko mi opisać. Natomiast w przeciwnym przypadku jest to....odrzucające? obrzydliwe? irytujące? tak jakby wsadzić ręke w kupę, nie można pohamować irytacji i obrzydzenia" xxxx i wlasnie przez komentarze takich pustakow my normalne kobiety jestesmy wrzucane do jednego wora z takimi wlasnie plytkimi dziuniami i przypina nam sie latke "patrzace tylko na wyglad, zapatrzone w siebie ksiezniczki i materialistki":( dzieki pustaku!

Gość gość
Dlaczego od razu pustaków? Tutaj jesteśmy anonimowi więc skoro powstał wątek na ten temat to chyba mogę napisać o swoich wewnętrznych odczuciach? to że np. ty masz kisiel w majtkach widząc oznaki zainteresowania od byle kogo to już twój problem " materialistki"smutas.gif dzieki pustaku!" ->nie ma za co zdesperowana zapchajdziuro

Gość gość
Jeszcze jedno, faceci przede wszystkim lecą na wygląd więc 90% z nich jest pustakami wg ciebie. I w ogóle się z tym nie kryją, nikt ich nie dyskryminuje. Podwójne standardy?

Gość gość
jak widzę kolejny temat założony przez tego debila ble ble to wzrasta u mnie poziom agresji tak samo reaguję na jego nick a nawet

Gość gość
No, ale skąd ktoś kto się nazywa ble ble ma wiedzieć?

Gość gość
ja tam lubię ble ble, przynajmniej nie obraża nikogo

Gość gość
wesprzyjmy ble ble wiedza merytoryczną bo co do warsztatów to... musi je sobie sam zorganizować

Gość gość
Fgfgg

gość wczoraj - laska ma rację. Na pewno nic fajnego jak byle jaki gamoń podrywa dziewczynę. A jeżeli adoruje ją facet na poziomie, przystojny, to inna sprawa, to dla niej komplement. Ze mną identycznie, wcale się nie cieszę, jeżeli podobam się laskom, których nawet kijem bym nie tknął. Wręcz przeciwnie, wkurwia mnie to. Wolę się podobać takim, które mi się podobają. Łechce to moje ego. Jak gościu tego nie kumasz to bij w żyto i siedź tam dopóki nie zmądrzejesz. I nie obrażaj kobiet, nie wszystkie są durne, ta jest akurat mądrzejsza od ciebie ćwoku z psiej dupy wysrany.

Gość gość
Gggg

załóż kobiecy profil na badoo z fotkami jakiejś fotomodelki ze wschodu np z serwisu rosjanki.org to zobaczysz jak to jest kiedy ci kilkaset osób mówi o twojej nieziemskiej urodzie ;) Ja tak zrobiłem parę lat temu i miałem pierwszorzędny ubaw