Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duzo młodszy partner

Polecane posty

Gość gość

Witam, temat pewnie jak setki innych ale dla mnie ważny. Zwiazałam sie 2 miesiące temu z 6 lat młodszym mężczyzna. Ja 36 on 30. Jest nam bardzo dobrze razem, mamy wspólne pasje, wspólne spojrzenie na świat (jesteśmy podobnie staroświeccy ;)), podobne plany na przyszłość. On daje mi tyle ciepła, poczucia wyjątkowości i walczy o mnie tak jak żaden do tej pory :) Ale ja oczywiście mam ogromny dylematy - jest fajnie a co bedzie za miesiąc, rok, dwa??? Teraz po prostu tym sie cieszę, skoro mogę być szczęśliwa miesiąc to z tego korzystam. Ale boję sie odrzucenia po moim ostatnim związku. I nie będę pitolić, że wyglądam na 25 lat i różnicy wieku nie widac - bo widać!!!! ale jest nam ze sobą po prostu dobrze. Jak myślicie? Wycofac sie póki jest jeszcze dość wcześnie??

Gość gość
???????

Gość gość
To nie jest dużo. To 6 lat. Myślałam, że Ty 40, a on 22 ;-) Ja mam 36, mój mąż 28, jestem w 3 miesiącu ciąży. Razem rok, ale znamy się ponad 7 lat. Ja wyglądam na młodszą. Szczerze nie martwię się przyszłością. Zawsze się przyjaźniliśmy. Nie udać się może i z równieśnikiem i ze starszym. Ale przynajmniej mam satysfakcję, że mam młodego faceta, do tego zaradnego i dbającego o mnie, a dwudziestki ze starymi dziadami chodzą :P

Gość gość
To na pewno sie nie uda