Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cook

kiedy czułyscie ze jestescie w ciazy??

Polecane posty

jak w temacie! jestem w prawie 10 tyg i procz objawow nie czuje nic czy to normalne ?.. ;(

Gość gość
jestem w 8, też nic nie czuje,

Ja "oswoiłam" się z tą myślą ok 8 mca, wcześniej bałam się uwierzyć, a i do końca nie "ogarniałam", że mam tam małego człowieczka :) Spokojnie 10 tydzień, to bardzo wcześnie, dopiero od ok miesiąca wiesz o swoim stanie, w sumie co masz czuć na tak wczesnym etapie?

Gość gość
Może to zabobon ale moze bedziesz mieć synka ;p Mam teraz porównanie - 1 ciąza 3 lata temu zero objawów czasem tylko metaliczny smak w ustach ,i raz zwymiotowałam za całe 9 msc po kubusiu marchewkowo truskawowym. A w zeszlym tyg urodzilam córe , pierwsze 3 msc caly czas wymioty , schudlam na poczatku ciazy 5 kilo!Moja mama tez jak byla ze mną w ciązy to wymiotowala non stop a z braćmi nie

Ale autorka ma objawy ciąży, ale nie czuje, że jest w ciąży. To co innego.

Gość gość
:)to bardzo dziwna sytuacja ale mozna to sobie ulozyc czy cos no zapirdalam no 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

objawy mam , procz mdlosci ktore wystepuja dziwnie bo tylko wieczorem to objawy te same co podczas okresu. po prostu jakos nie umiem chyba dopuscic mysli ze jestem w ciazy co oczywiscie nie swiadczy o tym ze jej nie chce bron BOZE , bardzo sie ciesze , wszystko zaplanowane bylo;) jednak chyba boje sie ze cos moze byc nie tak i wole chyba chwilowo nie brac tego tak bardzo do serca, w rodzinie czeste poronienia kobiet pierwszej ciazy . ;( moze to dzisnie brzmi ... zastanawia mnie po prostu czy kazda kobieta tak ma na poczatku...