Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blednekolo

jak to mozliwe

Polecane posty

Gość blednekolo

Urodzilam sie nie w tej rodzinie co powinnam, wyszlam za nie tego faceta, cale zycie jestem nieszczesliwa bo nie potrafie zrzucic z siebie tego calego sy.fu - chcialabym byc inna a nie potrafie, chcialabym sie inaczej zachowywac a nie potrafie. Jest we mnie tyle zlosci, nienawisci, wstretu. Nie potrafie zyc inaczej!

Gość gość
czas to przerwać ;) skoro czujesz to narastające to musisz to z siebie wyrzucic, znajdź zaufaną osobę (odpowiednią do tego, a nie peirwsza lepsza krysie ze spożywczaka) i pogadaj z nią, a lbo sama ustal co jest źle w twoim życiu, zrób sobie listę i ponaprawiaj swoje błędy, nigdy nie jest za późno na bycie szczęśliwym ;)

Gość blednekolo
Staram sie, bo bardzo zalezy mi na jakosci zycia, ma sie tylko przeciez jedno. I chwilami mi sie to udaje, dlugodystansowo, niestety nie. Wraca do mnie ciagle jak bumerang to przygnebiajace niezadowolenie i odbiera mi wizje szczesliwej starosci. Trudno jest zyc samemu ze swoimi myslami bo gadac to juz mi sie z nikim nie chce. Zaraz slysze - ty to masz problemy.

Gość gość
To nie jest taka prosta sprawa. Trzeba by pewnie cos na powaznie zmienic...i tu sie czesto zaczynaja schody.