Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna111111

Wariuje na punkcie Ex i jego nowej dziewczyny co robić?

Polecane posty

Gość Smutna111111

A wiec tak na początku wszystko pięknie się układało po mimo niezgodności charakterów ja wybuchowa on spokojny. Byliśmy razem 1.5 roku. Źle się zachowałam rządziłam dochodziło nawet do aktów agresji uderzyłam go w buzie , oraz wyzwisk wszystko z nerwów i jak nie było coś po mojej myśli. W końcu w kwietniu mnie zostawił. Kocham go chciałam się zmienić on nie chciał nawet słuchać tłumaczył ze miałam już wystarczająco dużo szans a on po prostu się odkochał. Pomimo upływu czasu nadal go o kocham pisze sms jak bardzo kocham itp. a on się denerwuje znienawidził mnie ze nie mogę pogodzić się z decyzją. Mieszkamy blisko siebie widujemy się przypadkowo i wszystko do mnie wraca. Minęło już 3 miesiące on zaczął się spotkać z dziewczyną z tego co słyszałam jest szczęśliwy i dobrze się z nią dogaduje . Ja jestem zazdrosna i załamana płacze czemu ja nie jestem na jej miejscu pomimo tego nie odpuszczam pisze żeby wrócił i znowu mnie pokochał wiem nie mam honoru. Ale chciała bym go odzyskać lecz nie potrafię bo już właśnie od miesiąca spotyka się z inna i mnie nienawidzi twierdząc ze go dręczę. Jestem załamana psychicznie nie chce nikogo innego wiem ze robiłam głupotę ale bardzo żałuje i teraz chodzę zamyślona płacze życie jest dla mnie smutne. Proszę o rade

Gość gość
Daj mu spokój

Gość gość
Odpuść, on ciebie nie kocha i nie wróci. A w końcu zgłosi na policji że go nachodzisz ;)

Gość gość
Tak sie tylko wydaje ze nie dasz rady bez niego, ale predzej czy pozniej Ci przejdzie, a z tego co mowisz to juz pewne ze on do ciebie nie wroci. Takze lepiej jak najpredzej zamknij ten rozdzial w zyciu, najlepiej poszukaj sobie kogoś innego, a ten zwiazek potraktuj jako nauczke na przyszlosc... bedziesz teraz wiedziala ze nie wolno sie zachowywac tak jak Ty to robilas.

Gość Smutna111111
tak tylko jest mi bardzo przykro i źle i najgorsze ze w tej samej miejscowości i jak mój Ex wyjdzie ze swoją nową dziewczyna to serce mi pęknie. Tylko ze inni jakoś mnie nie interesują

Gość gość
jeszcze nikomu serce nie peklo, to i tobie nie peknie...zacznij cieszyc sie swoim zyciem, swoimi sprawami, to i szybciej o nim zapomnisz.

Gość gość
znudziłas mu się, więc naprawde daj sobie spokoj, trafilas na doopka co sie szybko nudzi dziewczynami, nie masz w sumie za kim plakac bo ten chlopak to ZERO

Gość gość
Jakie zero??? Zerem to ona jest. Myśli kretynka ze bezie się zachowywać jak wariatka a każdy ma przytakiwać i nadstawiać drugi policzek do następnego ciosu. Miałaś swoja szansę , nie wykorzystałaś należycie to teraz płacz. Mało kto lubi być lany po mordzie. Powinien ci oddać żebyś się klapkami nakryła, :(

Gość gość
Powiem ci dlaczego nie jesteś na jej miejscu - bo jesteś pieprzoną furiatką i się na nim wyżywałaś, dlatego. Nie zasługujesz na związek, nigdy się nie zmienisz.

Gość gość
nie wiem jak on z tobą wytrzymał aż 1,5 roku :/

Gość gość
Jesteś toksyczną kobietą i powinnaś się z tego leczyć, z taką babą żaden normalny facet nie wytrzyma długo.

Gość gość
ja tez chyba zwariuje

Gość gość
ja tez nie moge zapomniec o nim.

Gość gość
jak on nie chce to daj mu spokoj.

Gość gość
Daj sobie z nim juz spomuj on cie nie kocha juz nigdy juz nie befziecie razem, miej troche godnosci, wyciagnij wnioski z pipelnianych bledow bo o to chodzi w zyciu kazde doswiadczenie czegos uczy .nie on ci jest pisany.