Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety za kierownicą, to jest po prostu przerażające

Polecane posty

Gość gość

http://youtu.be/Y0BdCmR9omk 5 minutowa kompilacja waszych dokonań... :O Po co wam auto? Kupcie sobie skuter, nikogo nie zabijecie i wystarczy dowód osobisty żeby prowadzić taką maszyne! :D

Gość gość
Faceci tez nie sa lepsi.u mnie wmiescie na skrzyzowaniu juz kilka razy facet by we mnie jechal bo matoly nie umieja czytac znakow i nie wiedza co to znaczy ustap pierwszenstwa

Gość gość
Podobną kompilację można zrobić z udziałem mężczyzn kierowców - nie dorabiaj sobie teorii autorze. Jazda samochodem to dla mnie żadne wyzwanie. Sam sobie kup hulajnogę:)

Gość gość
Kobiety mimo posiadania prawa jazdy nadal wymagaja od faceta prawka.

Gość gość
takich kompilacji, gdzie występują mężczyźni jest mnóstwo, zmienia się jednak słownictwo - by przedstawić głupotę kobiet używa się "woman/women", by określić mężczyzn - morons/idiots/dumbasses/halfwits behind the wheel. i jest tego znacznie więcej, warto poszukać na yt. :)

Gość gość
ps - w kompilacjach niebezpiecznych debili za kierownicą przodują rosyjscy mężczyźni :)

Fakt, Rosja jest inna. Mają szerokie drogi bez pasów i zachowują się jak dzikusy. ;) Ale nie zmieniajmy tematu. :classic_cool: Widziałyście kiedyś kobietę-kierowcę na jakichś zawodach? :classic_cool:

Gość gość
większość wypadków powodują mężczyźni ;)

Gość gość
Nie, statystyki. Nawet był pomysł żeby kobiety miały lepsze warunki ubezpieczeń z racji mniejszej ilości wypadków...ale to by była "dyskryminacja mężczyzn", więc pomysł umarł.

Nie bądź głupia. ;) Po pierwsze większość kierowców to ludzie z wyobraźnią, czyli mężczyźni. Potrafimy przewidzieć wasze irracjonalne zachowania na drodze i w kryzysowych sytuacjach odpowiednio reagujemy. Po drugie, skoro już odnosisz się do statystyk to sprawdź kto generuje najwięcej stłuczek i ucieczek z miejsca wypadku.

Gość gość
chłopie gdybys miał wyobraźnię nie pisałbys takich idiotyzmów w necie :-)

Gość gość
Jeśli jadące przede mną jedzie jakoś tak dziwnie to okazuje się że to kobieta

Gość gość
No schylam sie do tych jaj i... qrwa! gdzie te jaja???? :-) :-) :-)

Gość gość
dalej mężczyźni...i właśnie przez lekkomyślność :)

Wiem, że prawda boli, kole, oraz to, że nie możesz odpowiadać za wszystkie kobiety, ale niestety... marni z was kierowcy. :D Zlew, pralka, gary, jaja - tak. Samochód - nie. :D

Gość gość
no właśnie widzę, że prawda cię boli :)

Gość gość
a co ty z tymi jajami ciagle? Masz jakis kompleks????

Gość gość
Bryki pajac tez pewnie nie ma dlatego zazdrości babeczkom za kierownicą :-)

Gość gość
STATYSTKI nie kłamią, to mężczyźni jeżdżą bardziej niebezpiecznie i jest przez nich więcej wypadków

Gość gość
marnotrawny juz ci wyszła żyła na czole?????

Gość gość
sa faceci ktorzy jezdza malo dynamicznie i to tez jest przyczyna wypadkow ile razy wleklam sie za taka ciiotka ktora nie wie co to pedal gazu! a ja zdalam za pierwszym razem miedzy innymi dlatego ze potrafie jezdzic dynamicznie. na kursach nie raz mi sie wtarabanil na moj pas idiota nawet nie patrzac na mnie, bo on jedzie, w pierwszych godzinach instruktor zwracal moja uwage na takich ciuli i ostro po nich jechal, a potem juz ja sama! ile jest gamoni ktorzy nie potrafia dobrze zaparkowac, zdaja po parenascie razy, a jesli kobieta zda za pierwszym razem to ich zalosne tlumaczenie ona na pewno dala egzaminatorowi! debile bez honoru!

gość dziś Jedną, najnowszą, z moich "bryk" możesz wyśledzić klikając w mój nick. ;) Stoi właśnie w warsztacie i się odrdzewia. :D

Gość gość
ojejku marnotrawny masz taką brykę??? I jaja? I pralke i zlew i gary??? O jeeeejkuuu!!! I żyła ci pulsuje na czole??? I nie lubisz kobiet???? O jeeeejkuuuu!! I wyobraźnie tez masz??? /nie chce mi sie sprawdzać twojego nicka bo po co?/ Zresztą zaraz siadam za kierownicę :-) Poordzę sobie po mieście i zabije parę osób :-)

Dlaczego mnie atakujesz i wypaczasz wszystko co napisałem? :D Mój samochód jest, nie bez powodu, nazywany w środowisku "gruzem". Nie jaram się nim, będę się jarał gdy doprowadzę go do stanu fabrycznego. Chcesz się nim przejechać? Gwarantuje, że cię poniesie i marne 170 km przekazywane na tylną oś zweryfikuje twoje feministyczne poglądy. :D

Gość gość
Najbardziej przerażające są głupie gnojki za kieroownicą to oni powodują najwięcej wypadków i naczęściej się sami zabijają.