Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety za kierownicą, to jest po prostu przerażające

Polecane posty

Gość gość
marnotrawny ojeeeejkuuuu!!! czemu sie tłumaczysz??? Masz brykę, zlew, pralkę,jaja,gary, żyłę na czole, i juz pewnie łzy w oczach??? Co ci tłumoku kobiety za kierownicą zrobiły??? Nie lubisz kobiet tak tylko na necie czy w realu też??? Faceta se znajdź!

Gość gość
Facet, który za byle co jedzie po kobiecie że jest feministką (strach cokolwiek powiedzieć w ogóle), na ogół jest tak słaby i tymże faktem przerażony, że szkoda gadać.

Gość gość
masz marnotrawny prawko??? ile czasu??? pół roku? miesiąc???? Tacy sie właśnie czuja najlepszymi kierowcami. Ja patałac****eżdżę codziennie samochodem od 22 lat igamoniu przez ten czas nawet mandatu za złe parkowanie nie zapłaciłam. I obrazą dla mnie byłoby pisanie że faceci są gorszymi kierowcami chociaz jestem kobieta. Kto jakim jest kierowcą nie zależy od płci cymbale tylko od predyspozycji, u miejetności etc. Żenujace są dla mnie wpisy takich płaczących internetowych ciotek które na dodatek twierdzą że maja jaja. Prawdziwy facet nie wypisywałby takich bzdetów bo byłoby to poniżej jego godności.

Gość gość
Udowadniasz tylko swoją głupotę. Prowadzenie samochodu to jedna z prostszych czynności, jaką przyszło mi się nauczyć. Chwalić się nie ma czym.

Gość gość
A ja właśnie wracałam przed chwilą do domu SAMOCHODEM hehe i mijałam faceta w rowie Parkował t am czy co?

Gość gość
na 10 osób jadących jak kretyni 8 to kobiety jeden facet w czapce (sprawdzone) i jeden bez.

Gość gość
marnotrawny ojeeeejkuuuu....

Gość gość
Regularnie serwisy informacyjne podają wiadomości o jakimś tragicznym wypadku. W 90% sprawcą okazuje się, że jest facet. Także sorry Gregory, ale odrobina pokory i samokrytyki by się panom przydała.

Gość liczby nie klamia
Troche faktow: wg CEPiK w 2009 roku prawo jazdy w Polsce mialo 10,5 mln mezczyzn i 6,2 mln kobiet, czyli kobiety stanowily 37% wszystkich kierowcow, mezczyzni 63%. Wg statystyk KGP z 2011 kobiety spowodowaly 19,9% wszystkich wypadkow, mezczyzni 75,7% (reszta to brak danych). Ta prawidlowosc dawno zauwazyly firmy ubezpieczeniowe, ktore potrafia sobie skalkulowac ryzyko i stad w niektorych krajach kobiety placa mniejsze skladki za ubezpieczenie. Oczywiscie syn marnotrawny moze sobie tupac nozka i obrazic sie na fakty:D