Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leśny mech

matka brudas

Polecane posty

Gość leśny mech

Czy ma ktoś z was matkę brudasa?Która uważa że sprząta a sprząta tak trochę umyje podłogę nie zamiatając, ostatni mierzyłam jej czas ile odkurzała pokój 1 minutę środek dywanu ,kurze z regału jak jej się przypomni .Pościel raz na 2 miesiące ręczniki raz na tydzień.Jak się coś odezwę to jestem głupia.

Gość gość
a może zamiast gadać weźmiesz się za sprzątanie?

Matka uważa, że powinnaś jej pomóc. I ma rację ta zołza ;)

Gość leśny  mech
tak ja sprzątam ,ale jak wracam po pracy jest już syf gdzie poprzedniego dnia wieczorem sprzątałam .Kuchnie mamy wspólną .W pokoju rozkłada ręczniki na dywanie różnych papierów reklamówek

Gość leśny mech
Od 10 roku mego życia walcze z nią o porządki,nawet sobie okna nie otworzy bo albo jej zimno leci albo ciepło wpada a zaduch że odpycha jak się wchodzi .Nawet syn jej ostatnio zwrocił uwagę to powiedział żeby się nie wtrącał

Gość leśny mech
60 lat ale ona ma tak od zawsze ,10 lat temu pracowałam za granicą jak przyjechałam to płakałam dom był tak zapuszczony łazienka czarna z brudu wstyd mi to pisać ale nie mam się komu wygadąc

Może ona jest chora i wymaga opieki lekarskiej. Zastanawiałaś się nad tym ?

Gość matylda98979
też mam taką matkę... ja pierdziu. co za PATO. Nie moszna nawet nic wszamać, bo wszyskie naczynia leżo w zlewie. fuj :( aa kiedyś chciałam się do niej pszytulić i tak śmierdziało jej c****o, że nie mogłam... kurde, jeszcze nie mam okresu, ale już wiem jak to jepie....

Gość gość
Fleja pozostanie fleją niestety, wiek nie ma nic do rzeczy. Z wiekiem może być tylko gorzej.

Gość leśny mech
Nie ona tak ma ,jej matka też taka była .Nawet jak chcę zrobić remont to musze się najpierw wykłócić ,chcę zrobić sobie płytki w kuchni to powiedziała ,że umrze to dopiero mogę sobie robić a chcę życ jak ludzie.

Gość gość
Moja mama pomaga ludziom w domu, m in. sprząta i dobrze to robi. A w domu brudno i dużo niepotrzebnych rzeczy... Sama nie wiem, może już po prostu nie ma siły sprzątać u siebie.

Gość leśny mech
Moja siłę jeszcze ma .Powiedziała mi tak ,że ona sprzątać nigdy nie lubiła .Myślałam, że mam tak tylko ja ale widzę że nie .

Gość gość
Na szczęście już mam swoje mieszkanie i nie mieszkam z rodzicami, a w swoim dbam o porządek.

Gość gość
osobowośc schizoidalna może i dlatego taki brud i niecheć do zmian

Gość gość
albo syndrom zbieractwa diogenes

Gość gość
Ja mam tak z babcią. Mieszka z nami 10 lat. Nie zdawałam sobie sprawy z tego, że człowiek może być takim brudasem. Całe szczęście, że mama się do niej nie wrodziła. Ciągłe kłótnie o porządek, nie wspominając o tym, że nie chce się myć....:(

Gość gość
Moj maz to brudas , kąpie sie po wielkiej awanturze ze mną . Nie wiem co robić , czasem az obrzydzenie bierze. Nie rozwiódł sie bo jest bardzo bogaty :(