Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się w siostrze kumpla!

Polecane posty

Gość gość

Jestem Igor, mam 18 lat. Wybranka mojego serca to 14 letnia Diana. Nie wiem jak to mogło się stać, że się w niej zakochałem... Zacznijmy od początku. Z bratem Diany znam się od kiedy pamiętam, mieszkamy na tym samym osiedlu. Gdy się urodziła często bawiliśmy się przed blokiem w namiocie, opiekowaliśmy się nią. Od zawsze traktuję ją ja młodszą siostrę. W przedszkolu poznaliśmy z Bartkiem jeszcze dwóch chłopaków, z którymi przyjaźnimy się do dzisiaj. Ostatnio powiedział nam, że mamy trzymać łapy przy sobie, bo jeżeli któryś chłopak zrani jego siostrę ''powiesi za jaja gnoja jednego''. Mówiąc to patrzył w szczególności na mnie - dowiedział się, że czasami spotykam się jego siostrą. Diana nie jest jak rówieśnicy. Jest miła, mądra, nad wyraz dojrzała oraz bardzo wrażliwa. Nie dąży do posiadania ajfona, najlepszych i najdroższych butów ani nie szpanuje. Od jakiegoś czasu czuję, że przyjaźń zamieniła się w miłość... W jaki sposób się do niej zbliżyć? Jak wyznać jej to uczucie? Jak porozmawiać i przekonać kumpla do tego, że jestem dobrym kandydatem? Nie chcę podrywać Diany tylko po to, by ją ''zaliczyć'' - chcę stworzyć z nią prawdziwy związek.