Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci to przyglupy

Polecane posty

Gość gość

Ciężkie. Nie wiem po co ich Bóg stworzył. Maja przerost ego na swoim punkcie. A przecież trzeba ich pilnować, w pracy na ogół się odbijają albo kombinuja jakby nic nie robić w przeciwieństwie do kobiet które sa uparte i pracowite, siedzą aż zrobią. Wymagania co do pensji maksymalne. Nie raz juz moj szef wywalil takiego tluka co nic nie robił ale 8000 chciał i ciągle miał pretensje. Wtedy miałam niezłą satysfakcję. Wszystko potrafią! wszystko wiedza, ale jak się zapytasz jak zainstalowac czy cos ściągnąć to nagle morda w kubel, obrażony jak baba smie mu zadawać pytania. Niczego się od nich nie dowiesz.

Gość gość
Czasem mi się wydaje ze oni forse chcą za każde drogocenne słowo. Nic nie zrobią bezinteresownie

Wiesz, gdyby pewnego dnia powien facet nie kochał się z twoją Mamą, to nie miałabyś szansy pisać takich tekstów. Projektujesz swoje doświadczenia na ogół, ale na szczęście się mylisz ;)

Gość gość
Cóż z tego, do zapladniania wystarczyłoby parę roslych byczkow

Gość gość
A wszystkie kobiety to brudasy, bo znam taką jedną co nóg przed spaniem nie myje.

Gość gość
I wszystko sprowadzaja do seksu, mówisz cos i od razu- wiesz gdybym twoja mamusia się nie kochała bla bla bla.

Widzisz, skoro faceci to przygłupy, to po co tyle zachodu z miłością, rodzicielstwem, związkami. Wyprowadź się na wsypę Lesbos z samymi kobietami i wgińcie sobie tam. Skąd w toby tyle złości? Co Ci zrobili faceci?

Gość gość
Chyba wyraźnie dziewczyna napisała, CO faceci zrobili - może należałoby czytać?

Gość gość
Z jaka miłością, z jakim rodzicielstwem???? Kolejny który chce mnie na sile do kuchni wysadzić. Wy o miłości i rodzicielstwie znacie się jak ślepy na odcieniach błękitu.

Przeczytałem post ponownie i nie widzę jak jej skrzywdzili. Frustracja i zazdrość, ot co.

Gość gość
Zazdrość? ZAZDROŚĆ? Polecam przeczytać pierwszy lepszy raport Sedlak&Sedlak, wyszczególnienie o różnicach w zarobkach kobiet i mężczyzn. i to -http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,15612263,Gorzka_lista_plac.html

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz. Wy naprawdę jesteście przyglupi.

Lepiej tak... ...niż pytanie: Czy wyglądam w tym grubo? OPCJA 1: Tak - Jak śmiesz ;_; OPCJA 2: Nie - Kłamiesz, już mnie nie kochasz ;_; OPCJA 3: *pomrukiwanie pod nosem* - Ty mnie nie słuchasz ;_; x x Ludzie, trochę dystansu... To, że się taki trafił to wcale nie znaczy, że każdy jest taki...