Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przezyc zdrade

Polecane posty

Gość gość

nie wyrabiam juz maz mnie zdradzil ...szok wyobrazam sobie jak tamta caluje obmacuje itp nie daje juz rady nie umiem zyc...wymiotuje nie jem nic tak boli:(

Gość gość
bardzo Ci wspólczuję. ale spójrz na to z boku. I tak wszyscy umrzemy i za 50 lat już twojego męża, tej kochanki, ciebie nie będzie na tym świecie, więc wyluzuj :) a z mężem sie rozwiedź, no chyba że jest bogaty to siedź z nim, bo jednak kasa najważniejsza ;)

Gość gość
mamy dziecko..

Gość gość
wyluzuj i nie przejmuj się tym, przecież nic sie nie stalo, teraz i tak każdy zdradza. Też poszukaj kochanka i tyle. I zajmij się dzieckiem, dziecko najwazniejsze, nie ma co plakać i cierpieć z powodu męża doopka ;) za gó\\wnem nie warto łez wylewać

Gość gość
latwo mowic jak ja kocham go przeciez nieiwem co dalej..a dzieckiem sily sie zajac niemam

Gość gość
spróbuj wybaczyć na to potrzeba czasu ...

Gość gość
on juz mnie niechce

Gość gość
Zeby wybaczyc zdrade trzeba miec do tego podstawy , przede wszystkim to zdradzajacy powinien zabiegac o wybaczenie .

Gość gość
mlodsza jst odemnie ladniejsza..

Najpierw jest obrzydzenie i szok. Potem może pojawić się złość, bezsilność. Potem kiedy opadną najsilniejsze emocje, zostanie żal, uczucie porzucenia. Miłość to wielki odlot, jej naruszenie to wielki ból. Szukaj zajęcia dla umysłu aby nie zwariować. Z jakiś czas - kilka dni - tydzień będziesz w stanie zaplanować co dalej. Co z tym zrobić. Ćwicz relaksację, może lekkie tabletki (bez recepty) sporadycznie. Wtedy go przesłuchasz i dowiesz się jak on się zachowa, czy rozumie co Ci zrobił, czy nie. Czy się przyzna, czy ucieknie, czy się wyprze. Ja bym był ciekaw co powie, jakie ma wytłumaczenie - może mieć głupie, może mieć mądre - ale i tak będzie boleć.

Gość gość
JACEK jestes jakims psychologiem? niewiem co robic nikt mnie nie rozumie wkolo zakochani itd ja chce umrzec

Samobójstwem chcesz go ukarać za jego zdradę. Wiem, że tak bywa. Jednak proszę pomyśl chwilę czy to najlepsze wyjście. Z każdym dniem ból będzie trochę mniejszy ...

Gość gość
nie umiem ja wkolo mysle o tym non stop

Gość Walle
tez przez to przechodzilam, mam nadzieje ze jestes silniejsza, ja nie dalam rady, probowalam caly rok i nie moglam zapomniec co mi zrobil a jeszcze trudniejsze bylo zrozumiec dlaczego?Odeszlam po roku, teraz jest duzo lepiej i jak patrze dzisiaj w lustro to juz nie widze w nim zdradzonej kobiety.Bedzie dobrze.Przytulam.

Gość gość
ale mieszkalas rok z nim?zanim odeszlas

Nie da się zapomnieć o czymś takim. Zawsze będziesz pamiętać, tylko rzadziej o tym myśleć. Każdy ma prawo do szczęścia. Ty też. Nie pozwól abyś Ty płaciła za błąd faceta. On popełnił błąd - niech on poniesie konsekwencje.

Gość Walle
tak mieszkalam, probowalam ten caly zwiazek ratowac, mamy dwojke dzieci, myslalam ze kiedys zapomne, ze bedzie lepiej, niestety nie moglam zapomniec.Ciagle awantury, podejrzenia kompletny brak zaufania, w koncu stwierdzilam, ze obojetnie co bedzie i tak mu nie wybacze i postanowilam odejsc,ciezko bylo na poczatku, ale dzisiaj jest juz dobrze.

Gość gość
czemu tak ciezko jest zapomniec......