Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaljubavljen_Poljak

Dlaczego tak jest

Polecane posty

Gość zaljubavljen_Poljak

? Ja Ciebie kocham ,Ty wolisz innego . Ja bym dla Ciebie zrobił wszystko, on się Tobą tylko bawi . Mimo ,że dzieli Nas 3000 km ,to ja Cię darzę uczuciem ,Ty jednak wybrałaś go ,on przyleciał ze Stanów ,mimo tego ,że z pochodzenia jest Siptarem ,Ti si Srpkinja,ova veza ne moze da postoji . Ja sam Poljak i te volim iskreno ,on je Siptar koji mrze Srbe i samo glumi da te vole ,stvarno me to bole, a Ti njemu verujes :( . Wiem ,że nigdy nie przeczytasz tego ,bo nie wiesz nawet o istnieniu nawet takiej strony jak ta. Nawet gdybyś to przeczytała , to i tak byś nie zrozumiała polskiej części wypowiedzi . Czuję się beznadziejnie ,bo przeczuwam ,że gościu ma niecne zamiary , chciałbym ,żeby to były tylko moje mylne przeczucia ,życzę Wam jak najlepiej ,ale nie widzę tego . Ty mnie traktujesz tylko jako zwykłego przyjaciela ,piszesz do mnie ,,brate '' i ,,volim te kao brata'' ale dla mnie to jest za mało . W czym ja jestem gorszy od tego gościa . Co może dać Ci ten muzułmanin czego ja nie mógł bym Ci dać ? Czuję się beznadziejnie ,bo wiem ,że nigdy nie będę z Tobą . Ja Tebe volim! Mimo wszystko to i tak na nic, przepadło . PS Zaboravi me draga,zaboravi da te volim ,nastavis da zivis ,mozda vise ne postojim!

Gość zaljubavljen_Poljak
Mozda ako bih bio musliman ili neki drugi ... Nie no ,to mnie k***a wykończy .To wszystko jest już tylko podsumowaniem mojego sk****ałego żywota.

Gość zaljubavljen_Poljak
Nie domyślasz się pewnie nawet ,że Cię kocham ,a może tylko udajesz ? Jbg ,nije bitno ,i tak to nic nie zmieni.

Gość gość
...

Gość gość
....

Gość gość
po/jeb/ało faceta :P

Gość zaljubavljenPoljak
Tak, p******* mnie z MIŁOŚCI K***A i postradałem ****** zmysły! Pierwsza rozmowa(na YT): -Koliko imas godina(ile masz lat) -19(napisałem tak,chociaż miałem 18,5 roku,to było rok temu) a Ti? - slicno(podobnie) - Izgledas kao zvezda(wyglądasz jak gwiazda) - hvala puno (dziękuj***ardzo ) Nie zapomnę tego nigdy... A później godziny rozmów svakog dana...

Gość zaljubavljen_Poljak
k****,rozszarpie mnie to od środka!!!

Gość gość
ech, idiotów jednak nie brakuje :P

Gość zajlubavljen_Poljak
Odezwał się ****** intelektualista bez jakichkolwiek uczuć wyższych....

Gość gość
Kolejny projekt?

Gość zaljubavljen_Poljak
Jaki projekt ?:( :( ,nawet nie wiem co to znaczy ,pierwszy raz wbiłem dzisiaj tutaj . Odechciało mi się żyć zupełnie ,a tu jeszcze ktoś mi jakieś głupoty p******i . Jeleny już nie ma ,nie było i nie będzie k***a !!!

Gość gość
No i bardzo dobrze. Zajmij się teraz sobą. Zmów paciórek, rączki na kołderce, dobranoc!

Ziomuś na luzie, kiedyś tam się dopchasz do jej szpary. Tylko ustaw się w kolejkę i póki co rób za kolegę. Za jakiś czas zobaczysz, że da ci wylizać po innych.

Gość gość
Michałł - dobrze prawi, polać mu.

Gość zajlubaljen_Poljak
Jebem vam svima majku retardiranu . P********e się krótko rzecz ujmując. Jesteście puści i próżni...