Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nudno jakoś na Kafe od dawna. Żadnych prowokacji, projektów...eh

Polecane posty

Gość gość

kiedys sie tu wyzywali, tematy o religii, polityce, seksie, prawiczkach na 50 strony a teraz zero :( szkoda, ze Kafeteria tak skonczyla, jako kolejne g******e forum o kosmetykach, pryszczach i męzach alkoholikach

Gość gość
Na bieszczadzkim jest syf jak był.

Gość LOLkillerka
Hej ja Ci nudno to ja Ci zapodam cos na podniesienie cisnienia :D Jestem grubasna i mam przecietne mordziszcze :P a duze libido :P mimo mojej brzydoty jestem pyskata i niepokorna i chetnie bym flancowala sexownych miesniakow az by wiory lecialy :P Zamiast sie zadowolic jakims kartoflem z zakolami i z pokora przyjac los pashteta, ba calowac go w rowa ze mnie zechcial to ja fantazuje o muskularnych, harmonijnych cialach i bezczelnie obczajam takie ciacha na ulicy :P Zgroza i bluznierstwo :P Jak to kto powiedzial w slawnym dziele filmowym - 300 - "This is madness! This is blasphemy!"... po czym zYebal sie do wielkiej dziury :P Strzezcie sie ciacha :D takich napalonych bezczelnych pashtetow jak ja moze byc wiecej :P codziennie mozecie byc flancowani ich wstretnymi niesexownymi slepiami kiedy maszerujecie u boku swojej Niuni o wadze 20 kg po ulicy :D I nawet o tym nie wiecie :D:D:D:D:D