Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starywuj

Pani Jola z Ratusza i alko, czyli 100x seks szkoleniowy

Polecane posty

Gość Starywuj

Letnie eskapady i ciepłe noce sprzyjają "sesk-scesom" do wspominania w długie zimowe wieczory. Jako przestrogę? Inspirację? cytuję post gostka z sąsiedniego forum na o2: blue viking Kiedyś wyjechaliśmy z kolegą na szkolenie do innego miasta. Był ciepły wrzesień. Po paru godzinach nudnego szkolenia wybraliśmy się nad jeziorko trochę sie pokąpać, napić browca, zjeść w plażowej smażalni kiełbachę itp. W pewnej chwili już po paru godzinach siedzenia nad jeziorem, spotkaliśmy facetów z tego samego szkolenia, i dawaj razem z nimi w alkoholowe tango. Jacyś kolesie przytargali babkę. Miejscową amatorkę alkoholu. Wyglądała na 50 a miała 30-coś. Czysta, ładnie ubrana, ale alko!!! Ten jej postawił, potem tamten i tak kobieta się nachlała za cudze. Ale kolesie w większości około 40-60 lat, mówią, że nie ma nic za darmo. Zaczęli obmacywać panią Jolę (bo tak miała na imię). A pani Jola w skowronkach, że ma tylu adoratorów. Potem impreza z inicjatywy pani Joli przeniosła się w krzaki około 100 m. od plaży. Pani Jola oświadczyła, że jak ktoś chce zostać to proszę bardzo, idą ci co chcą. Wszystkich nas było około może 20-25 osób. W krzakach najpierw delikatne macanko, potem lody. Przy dobrze wprawionej pani Joli zrobiło się kółeczko ok. 10 facetów, i zabawa się rozkręca. Przerwa tylko na parę luf alko, i dalej... Pani Jola oświadcza, że jest zbyt zmęczona na orgię, ale pojedynczo jak ktoś chce, to proszę. Najtrzeźwiejsi ruszyli pierwsi. Wygłodniałe samce. Mimo alko 2-5 min. i się spuszczali, a ta pyta kto następny ?. Byli twardziele, co szli 3 razy i tylko sobie walili żeby choć na sekundę staną. Po dobrych może 2 godz. takiego kolejarza nagle spostrzegliśmy, że się cicho zrobiło. Poszedłem żeby zobaczyć co się dzieje, a tam "trupy" kilku kolesi śpi obok Joli, jakiś pijany w trupa, wylizuje jej @@@ę, ktoś próbuje się onanizować bez skutku. Wstałem i jakoś mi się żal zrobiło pani Joli i powiedziałem, że niech już idzie do domu impreza skończona. A ta przebudziła się z pijackiego snu, i krzyczy, że jak ktoś jest pedałem i nie lubi się ****** to może iść do domu, ona z kolegami bawi się dalej. Odepchnąłem tego co się dobierał już kolejny raz do Joli, rozebrałem się do naga, założyłem prezerwatywę i *****łem panią Jolę chyba 30 minut, po czym spuściłem się jej na twarz. Kolega trochę pomacał i też zrobił swoje. Poszedłem się (już w nocy) wykąpać do jeziora, tak żeby otrzeźwieć, patrzę a tu naga Jolka wchodzi za mną do wody. Podmyła się, odświerzyła, powypinała, podotykała cipkę, i dawaj zaprasza mnie i resztę na jeszcze !!!. Tak się podnieciłem, że *****łem wtedy Jolę jeszcze do rana chyba 4-5 razy, i w tym zaliczyłem pierwszy raz w życiu anal, dwa razy. O świcie jak gdyby nigdy nic, pani Jola poszła do domu, reszta chłopaków do hotelu, umyć się, zjeść i wytrzeźwieć i jazda na szkolenia. Kumpel który przyjechał ze mną powiedział, że w pewnym momencie zaczął liczyć ile razy się wszyscy spuścimy. Średnio wypadło po całej nocy 4 na głowę plus jego 5 wytrysków i moje 6... K***sy bolały strasznie, a tu na samą myśl znowu pała staje, ale w bólu. Ci z którymi mieliśmy kontakt, po szkoleniach powiedzieli, że pani Jola pracuje gdzieś w ratuszu przy radzie miasta, ma się wspaniale i jakoś na twarzy wyładniała bo przestała pić, i zaczęła się szanować. Tamtego wieczoru pani Jola została w******** w d**ę i c**ę około 100 razy, na własne życzenie, i super pijana też nie była. Mówiła, że trochę ją boli, ale było warto, bo ona jest kobietą o dużych potrzebach. Ci miejscowi co byli na szkoleniu, a panią Jolę znają , mówili też, że jak się przypadkowo z nią spotkają na mieście to się uśmiechają do siebie. Mówią, że ona nie tylko wtedy poszła w tan z kilkoma.. Na samo wspomnienie o tym szkoleniu muszę się onanizować do bólu !!! Jak pani Jola jest równie zawzięta w pracy samorządowej, to burmistrzem zostanie, albo chociaż... burdelmamą.

Gość gość po szkoleniach
No taka Jola to nam się jeszcze nie trafiła, choć zawsze na takich spędach coś się dzieje. W samorządzie to chyba kariery nie zrobi ( nawet jak w Ratuszu maja niezły burdel) ale... w nierządzie jak najbardziej. Np. jako szefowa agencji towarzyskiej, będzie mogła pokazać poczatkującym d****** co znaczy doświadczenie i wydajność pracy;-)

Gość gość
Bo fantazja, fantazja bo fantazja jest od tego. Żeby bawić się, żeby bawić się na całego