Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiony123

Czy moja dziewczyna może być w ciąży?

Polecane posty

Gość Zmartwiony123

Cześć, mamy z dziewczyną lekką schizę, bowiem kochaliśmy się w pierwszy dzień po tym jak skończył jej się okres dwa razy, dwa razy w gumce, raz skończyłem na jej brzuchu i delikatnie mogło coś popłynąć, ostatni raz kochaliśmy się tydzień po wcześniejszym razie, od tamtego momentu ani razu, oczywiście zawsze z gumką. Objawów nie ma żadnych, jedynie ostatnio jest niewyspana, ale to raczej przez pracę, kładzie się spać koło 23-24 a wstaje ok 6 rano, tak sobie tłumaczymy ten objaw, brzuch bolał ją raz i wydaje się, że to przez to, że coś zjadła złego, bolą ją piersi, ale mówi, że zawsze ma tak przed okresem, dzisiaj powiedziała mi, że kuje ją delikatnie w podbrzuszu i że to nic dziwnego bo zawsze ma tak przed okresem, ale boli ją też głowa, tam gdzie skronie są. Robiliśmy już 2 testy i oba negatywne, miesiączka powinna nadejść jakoś pod koniec tego tygodnia, cykl ma 28 dniowy. Czy jest prawdopodobieństwo ciąży?

Gość gość
kurcze, jak przez sex swirujecie, to zostawcie te zabawy. to dla swiadomych. nie jest w ciazy

Gość gość
bedziecie sie martwic jak okresu nie bedzie poki co okres sie nie spoznia tylko ma byc lada dzien

Gość gość
Świrujemy bo ani mnie ani jej nie stać na utrzymanie dziecka, dlatego zawsze dbamy o bezpieczny seks, a to że czasami jest delikatna schiza to chyba normalne u większości. Nie chcemy mieć teraz dziecka, bo chcemy pokończyć szkoły, ustatkować się itd, a nie bawić dziecko, od tego jest forum, aby pytać, czyż nie :)?

Gość gość
chlopcze jak tu trafiles?

Gość gość
google nie boli ;) Nie jestem chłopczykiem, bo nie mam 15 lat, więc daruj sobie zbędne komentarze ;)

Gość gość
ale jestes uroczy, taki odpowiedzialno nieodpowiedzialny ;-)

Gość gość
"ale jestes uroczy, taki odpowiedzialno nieodpowiedzialny" Ale o co chodzi :)?

Gość gość
to mial byc komplement. spokojnie, dziewczyna nie jest w ciazy,pozdrawiam

Gość gość
Wiem, że komplement :P zrozumiałem, tylko czemu nieodpowiedzialny :c?

Gość gość
bo jednak czujecie podmuch ryzyka.

Gość gość
We wtorek robiliśmy test, to było 10 dni po ostatnim stosunku, ale tamten był bezpieczny, była prezerwatywa, a doszedłem na siebie i tak, później nie kochaliśmy się już ani razu. Przedtem ostatni raz kochaliśmy się 27 czerwca, wtedy dwa razy jak pisałem wcześniej. Test wyszedł negatywny, w poniedziałek byliśmy jeszcze na spacerze i poczuła takie kucie z lewej lub prawej strony, od wczoraj ma skurcze tam gdzie są jajniki, poza tym nic innego jej nie dolega, mówi że skurcze ma przed okresem, ale nie dostała go w nocy z wczoraj na dzisiaj, okres powinien być w sobotę lub niedzielę najpóźniej. Dalej się schizuje, nie wiem czemu, pierwszy raz tak mam, a kochamy się od pół roku już :/

Gość gość
Początkowe objawy ciąży są identyczne jak przed miesiączką, wiec trudno ocenić. Skoro się zabezpieczaliście nie powinniście się mieć o co martwić. Do okresu jeszcze trochę czasu, wiec spokojnie. Niech zrobi test w dniu spodziewanej miesiączki, wtedy powinna wiedzieć na pewno. Wiele zależy od czułości testu.

Gość gość
Teraz dostała mdłości choć nigdy ich nie miała, ale już jej przechodzą i boli jej brzuch, ja już po prostu jestem tak zestresowany, że masakra... To za wcześnie na dziecko dlatego się zabezpieczaliśmy i uważaliśmy, czy tak łatwo można zajść w ciążę?

Gość gość
trochę dziwnie uprawiacie seks :) niby w gumce , ale kończy na brzuchu .. super przyjemność :)

Gość gość
test ciążow tydzień przed nic nie pokaże. a ból głowy to żaden objaw ciąży :D

Gość gość
Wczoraj wypadała jej miesiączka (28 dzień) zrobiliśmy test i nic nawet bladziutkiej drugiej kreski nie było, jedna czerwona gruba i bialutko. Okresu jak nie było tak nie ma, ale dzisiaj wyczytała na lekach, które zażywa regularnie, że skutkami ubocznymi są zaburzenia okresu, tylko martwią mnie to, ze raz wieczorem miała mdłości i wahania nastroju u niej :/

Gość gość
daj spokoj. zadnych objawow ciąży.... niepotzrebnie się nakrecasz. brzuch i piersi bola ja na okres a glowa nie jest objawem ciąży :D może to z pogody.. zmeczenia.... nawet zwierzęta czasem cos boli :)

Gość gość
Mdłości w ciąży pojawiają się na skutek wysokiego poziomu hormonu hCG, gdyby u Twojej dziewczyny to byłoby powodem, na teście wyszła by mocna druga kreska. Nie schizuj.

Gość gość
nie, nie jest w ciąży

Gość gość
Dla tej osoby co pisała o mdłościach to piwo wielkie bym postawił, tego nigdy nie słyszałem i nie wiedziałem, teraz mnie i moją dziewczynę bardzo uspokoiłaś/łeś :), niestety ale z uwagi na jej leki nie może brać tabletek anty bo wątroba by jej siadła i takie sytuacje u nas się pewnie będą zdarzać :/

Gość gość
Chętnie bym przyjęła piwo :) Ale jestem w ciąży i w dodatku mnie mdli. Serio ;). Życzę powodzenia. Nie martwcie się tak. Jeżeli używacie poprawnie prezerwatyw, naprawdę trzeba się mocno postarać, żeby wpaść. Możecie też pomyśleć o krążkach dopochwowych. Skuteczność taka jak przy tabletkach anty, a nie niszczą tak wątroby.

Gość inkaaa24
Twoja dziewczyna na 99% nie jest w ciąży. Wiem co mówię, bo staram się o dziecko i dużo się o tym naczytałam. Kochaliście się dzień po miesiące a później tydzień po, to nie są dni płodne więc nie ma szans. Dni płodne wypadają około 14 dni od dnia okresu i tylko wtedy kobieta może zajść w ciążę. Dni te mogą się delikatnie przesunąć, ale rzadko się to zdarza. Poza tym nie spuściłeś się nawet w nią. Nie martw się więc.