Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna pisała mi że chce być ze mną i zerwała z dnia na dzień

Polecane posty

Gość gość

Wróciła do mnie po miesiącu, pisała że już nigdy mnie nie rzuci i że tylko ja. "mam ochote przytulać się do ciebie całą noc", "chcę z toba być", "tęsknię za tobą". "kocham cię", "mam ochote na pizze i ciebie obok". Mamy po 23 lata. Po kilku dniach zmieniła zdanie, pierwszego dnia stała się szorstka, drugiego napisała że całowała się z innym w klubie totalnie pijana i że lepiej będzie mi bez niej. Teraz cierpię bo naprawdę ja kochałem i ona z dnia na dzień po miesiącu cierpienia i tęsknoty za nią rzuciła mnie ponownie robiąc coś takiego. Dlaczego?

Gość gość
Coś jej nie pasowało. Olej taką.

Gość beautiful life
daj sobie spokoj bo jeszcze mlody jestes.. uwierz mi i daj sobie spokoj z nia..

Gość gość
Zrobiłem błąd bo jej wszystko wybaczałem i na wszytko pozwalałem. W sumie weszła mi w pewnym momencie na głowę. Szkoda czasu. Albo ktoś mnie akceptuje albo niech spierdala...

Gość beautiful life
to sam sobie odpowiedziales

Gość gość
serio baby są takie popieprzone że jak wszystko sie dla nich robi to im odwala? w sumie jakoś specjalnie mi na niej nie zależało bo fizycznie była ok ale twarz okropna xD

Gość gość
I dlatego się tobą bawiła bo widziała jaki jesteś pustyyyyy. :D

Gość gość
ona nie lepsza, cały czas miała o wszystko pretensje, o to że miałem jakieś znajome które z czasem wyzywała od suk i kurew, przepytywała o wszystko dokładnie , o to gdzie i kiedy byłem, dlaczego nie wyprowadziłem się jeszcze z domu i dlaczego po 7 spotkaniach i miesiącu związku nie przedstawiłem jej moim rodzicom...

Gość gość
psychopatka.. olej ją

No ale co dlaczego cipo ty? Bo jesteś cipa i frajer. Nie chodzi się z puszczalskimi ani nie pozwala się takim laskom na powroty. Masz za swoje. Wal gruchę i szukaj innej. A najlepiej myśl jak kasę zarobić, to zaraz jakąś se znajdziesz. Fure cipo masz? To wypad na wyspy tyraj lato na szczocie i kup jakąś bejce. Idź na zaoczne, zapierdalaj na budowie żeby na wachę było i zaraz jakaś fruzia przyłasi się do ciebie. A jak nie, to lataj za nią, może czasami będziesz mógł jej wylizać po innych. Pozdro! P.S. Lepszych rad ojciec by ci nie dał. Dziękuj i kłaniaj mi się w pas cipko.

Gość gość
To jest cipa.

Gość gość
masz chyba Michał jakieś kompleksy co? babe na samochód wyrywać, na tą 200zł wydałem przez trzy miesiące i dobrze mi z tym xD

Gość gość
200zł przez 3 miesiące? Gołod***ec dziad. Pisałeś, że miesiąc byliście.

Gość gość
łącznie kontakt przez trzy mnie tyle kosztował, no a ona byłą ze mną czy z moim portfelem? nie specjalnie mi na niej zależało to oszczędzałem

Gość gość
Podobno ci nie zależy cipko to skąd ten temat i pretensje?