Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne to forum na którym

Polecane posty

Gość gość

facet który poświęca się dla swojej kobiety i się o nią stara , pomaga i wspiera nazywany jest c**ą prawdopodobnie przez zgraję czterdziestoletnich stukilogramowych prawiczków którzy mówią jak trzeba postępować w związku.

Gość gość
C**a :D przeczytaj co wypisujesz.

Gość gość
Autorze jesteś nie tylko ci/pą, ale też frajerem i prawikiem pomimo poświęcania się dla swojej kobiety, bo ona sra na twoje poświęcenie, wykorzystuje cię tylko i wali z innymi, przy tobie udaje że jest jej dobrze, cały czas cię okłamuje.... to że ważysz 50 kg niczego nie zmienia :classic_cool:

Kobieta musi być przede wszystkim porządnie zerżnięta, żeby nikt nie musiał po tobie poprawiać. Wtedy zobaczysz, jak ochoczo zapierdala w kuchni.

Gość gość
Kolejna durna prowokacja stworzona tak by wyzywac i ponizac prawiczkow. Pozdrawiam prawiczek ponizej 80 kg:-)

Gość gość
To nie zadawaj bzdurnych pytan!?

Gość gość
gość dziś To nie zadawaj bzdurnych pytan!? x to pisalem ja szczery !!!!!!!!!!

Gość gość
Michałłł jedteś zaprzeczeni wszystkiego co do tej pory sądziłam o michalach. Obleśne sa twoje posty,ciekawe czy sa osoby które wdając sie z Toba w dyskusje. Coś cienko chyba ;););)

gościu powyżej, chcesz powiedzieć, że kobieta powinna być kiepsko zerżnięta? Jeżeli jesteś facetem, to pewnie niejeden musiał po tobie poprawiać. jeśli kobietą, to pewnie nie byłaś na tyle dobrze zerżnięta żeby ci się chciało do kuchni lecieć coś dobrego dla swojego ogiera przygotować. Spuść kizia mizia z tonu, bądź milsza, to może i tobie przydarzy się jakaś przygoda. Nie fukaj się.

Gość gość
A Ty że taki dobry w tym jesteś mam rozumieć? Słownictwo masz do d..y,pewnie jesteś jakimś niezaspokojonym małolatem,stawiam ze masz nie więcej niż góra 25 lat.

Gość gość
Aaa i zerżniety to możesz byc Ty,ale pasem:):):)

Gość gość
Michale dobrze zernieta kobieta nie ma sily reka ruszyc jak jest po, wiec o staniu w kuchni nie ma mowy...widocznie ty jestes za slaby...skoro twoje kobiety maja jeszcze tyle energii zeby po kuchni biegac...moj facet daje rade...dlatego to on potem mnie obsluguje bo ja nie ma sily, pozdrawiam :)

Gość gość
14:12 cała prawda;)