Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nielegalne oprogramowanie windows 7

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam taki problem. 2 lata temu kupowałam laptopa wraz z oprogramowaniem windows 7. Około miesiaca temu system mi padł i mój chłopak zainstalował mi swojego windowsa, ponieważ ja nie umiałam wgrać swojego z 4 płyt. Teraz pokazuje mi, że moje oprogramowanie jest nielegalne. Co mam zrobić?

Gość gość
przepraszam, pokazuje mi, ze jest NIEORYGINALNE.

Gość tipek2
Może po prostu kup nowe oryginalne? Zerknij na omegasoft.pl - mają kilka systemów, które możesz zakupić razem z kluczem oraz licencją, oryginalne i z dowodem zakupu. Polecam, bo piractwo jest nielegalne.

Gość gość
laptoby przewaznie maja numer serial albo ukryty system i wystarczy go przywrócić

Gość gość
Nagrać system z tych 4 płyt a kod od Windowsa przepisać z naklejki

Gość MajkaSuch
Jeśli ci zalęzyy na oryginalnym to sobie po prostu je kup - w kluczsystem-sklep.pl mają bardzo, bardzo dobre ceny. ;)

Ściągnij se program vga coś tam i ci usunie ten komunikat. Wiem bo zawsze se piraty instalowałem hehe:D🖐️

Gość gość
Windowsa aktywujesz keylogerem. Problem w tym ze na pirackiej plycie z ktorej instalowa twoj chlopak juz pewnie byl wirus wiec wirusem w keylogeze sie nie przejmuj bo i tak pozamiatane. W najlepszym przypadku twoj komp bedzie zwyklym zoombie a w najgorszym- sprawdzaj czy odplywy z konta bankowego sie zgadzaja :DDD ;)

Gość leffek0
Fakt, zawsze można kupić, ale najlepiej nie przepłacać, na kluczsystem-sklep.pl powinno być tanio

Gość gość
na laptopie powinien byc system rekowery przywracajacy istalacje orginalnego systemu chyba ze go zniszczył chłopak podczas instalacji pirata