Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majaafif

Kuzyn kradł pieniądze z mojego domu !

Polecane posty

Gość Majaafif

Mieszkam w domu z rodzicami. Mój 21 kuzyn często do mnie przychodzi. Moja mama zawsze jest w domu, więc to ją głownie zastaje w domu. Wczoraj była taka sytuacja, że moja mama wybierała się do sklepu i włożyła do portfela 20 zł i nic więcej w nim nie miała. Akurat przyszedł kuzyn, więc poszła mu zrobić herbatę, pogadali i po ok. 20 min kuzyn poszedł. Moja mama poszła do sklepu i w sklepie okazało się, że portfel jest pusty ! W domu nikogo nie było, więc tylko on mógł te pieniądze zabrać. Dodam jeszcze, że moja mama wcześniej wspominała, że brakuje ciągle brakuje jej pieniędzy w portfelu i nie wie dlaczego obliczenia wydatków się nie zgadzają. Co robić ? Niby to pewne, że to on zabrał, ale za rękę go nie złapała.

Gość gość
Dodam jeszcze, że mamy w domu słabą sytuację finansową bo ja od niedawna pracuję a moi rodzice żyją z jednej niskiej pensji.

Gość gość
Poinformujcie jego rodziców o tym incydencie. Jak można komuś ostatnie pieniądze z portfela wyciągnąć. Co on myślał, że nikt się nie domyśli ?

Gość Majaafif
On już od dawna regularnie przychodzi do mojego domu. Miesiąc temu jeszcze pracował i całą kasę przepierdzielał na piwo i papierosy i wtedy też musiał kraść bo kasa się nie zgadzała. Co za chamstwo.

Gość bananna
Skoro faktycznie jesteście pewni, że to on, to wywalcie kawę na ławę. Nikt nie musiał go złapać za rękę. Skoro nikogo oprócz Twojej mamy nie było w domu i w portfelu było tylko 20 zł i zaraz po jego wyjściu znikło, to jest dowód. Co za gnojek, jak można okradać własną rodzinę .