Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzina sie wstydzi mojego kierunku studiow tak mi smutno

Polecane posty

Gość gość

bo wybralam studia z racji zainteresowan i chęci pomocy ludziom ...bylam zdolna i skonczylabym na pewno prawo a nawet medycyne ale ludzie oceniaja mnie przez pryzmat studiów ,ktore wybralam i uważaja za kogos gorszego i głupszego..rodzina sie wstydzi i kłamie ,że studiuje psychologie.... a tak naprawde studiuje kierunek praca socjalna.. nieraz slysze jak rodzina jak ktos pyta co studiuje to tak strasznie zagadują,zeby nie powiedziec i mówią ,że nie pamietaja nazwy..albo klamia ze psychologie...

Gość gość
Powiedz im,że rzucasz studia, jeszcze będą ciebie prosić, aby tą pracę socjalną skończyła.

Gość gość
A co ma rodzina do Twojego kierunku studiów ? To Twój wybór.

Gość gość
okropna ta twoja rodzina ale rozumiem ich bo psychologia to prestiż wielki więc pewnie dlatego kłamia.

Gość gość
Ale kmioty, a twoi rodzice jakie kierunki skończyli?

Gość gość
Praca socjalna...... A co to jest? Gdyby sami skończyli prawo a nawet medycynę to mogliby pogadać ;)

Gość gość
No moja rodzina wolalaby ,żebym skonczyla ekonomie i pracowala w banku bo to dla nich prestiz albo ,zebym była nauczycielem. Poprostu sie wstydzą przed ludzi i tyle. Koleżanki matki sie chwalą ,że ich córki prawo studiowaly albo ekonomie a ona musi sie wstydzic i najczęsciej nie przyznaje sie co ja studiuje...ech

studiujesz kierunek praca socjalna?!?!? :o to faktycznie porazka. to tak jakby studiowac kierunek "wolontariat"... sluchaj czasem co ci ludzie mowia!

Gość gość
Zbereźnik ty to jesteś tępy. Fakt, po pracy specjalnej nie będzie zarabiała kokosów, ale przynajmniej interesuje się tym, co studiuje. Znam kilka tępaków po ekonomii, więc to żaden prestiż...

Gość gość
no PO PRACY SOCJALNEJ mozna pracowac w: domach dziecka poradniach swietlicach socjioterepii na policji w szpitalu w ops w dps w mopsach w szkolach wiec w wielu isntytucjach ale kasy nie ma a po prawie jest kasa

studia sie robi z kilku powodow: 1. znalezc dobra prace po studiach 2. uzyskac zawod lub uprawniania potrzebne w biznesie jesli robisz studia typu praca socjalna, resocjalizacja, stosunki miedzynarodowe w uni europejskiej, wiedza o plci (hehe to na uam taki kierunek zrobili) to TRACISZ CZAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcesz sie doksztalcic to kup sobie ksiazke! idziesz na studia to rob to z glowa!!!

Gość gość
Po prawie... Tylko jak ktoś jest dobry, jak jest średni lub wręcz słaby to przynosi do domu marne 3 tysie itp....

Gość gość
Marne 3 tysie? To cholernie dużo. Ja bym chciała marny tysiąc, bo tyle nie mam.