Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cicho sza

Odkąd dowiedziałam się o ciąży, zaczęły dziać się dziwne rzeczy.

Polecane posty

Gość cicho sza

O tym, że jestem w ciąży dowiedziałam się dokładnie 18 marca. Nie była to ciąża planowana, przez moment zastanawiałam się nawet czy chcę urodzić, ale to nieistotne. Zmądrzałam i choć przychodziło mi to z wielkim trudem, zaczęłam oswajać się z nową, zaskakującą sytuacją. Dziwne jest jednak to, iż 18 kwietnia zmarł po ciężkiej i długiej chorobie mój wujek. Wszyscy byli na to przygotowani i liczyli się z jego śmiercią, ja również. 18 maja natomiast bliski przyjaciel mojego męża odebrał sobie życie. Szok, po prostu szok dla wszystkich. Młody człowiek, w pełni sił. Mąż to bardzo przeżył i przeżywa do dzisiaj. 18 czerwca natomiast moja siostra miała wypadek samochody, ledwo uchodząc z niego z życiem. Cud, że przeżyła. Dla mnie zastanawiające jest jednak to, co dzieje sie 18-ego każdego miesiąca. Boję się nawet myśleć o osiemnastym dniu lipca. Jestem cała w nerwach i stresie, mam wrażenie, że wariuję. Czy ja naprawdę przesadzam?

Gość gość
Za trzy dni będzie 18 Lipca, to się zobaczy.

Gość gość
Nie dziwię się twojej panice. Na wypadek niech wszyscy twoi bliscy siedzą kamieniem w domu, a juz na pewno niech nie idą do łazienki, bo tam jest najwięcej wypadków ze wszystkich pomieszczeń.

Gość gość
Dokładnie, nie chodźcie do łazienki, kupę róbcie do nocnika w salonie. Jeszcze tyko kilka dni do 18tego, weźcie urlop, zróbcie większe zakupy i schowajcie się na te kilka dni w schronie.

Gość gość
20 grudnia zmarł mój dziadek, 20 stycznia babcia, 20 lutego bliski przyjaciel, a na 20 marca miała termin operacji moja mama..... myślałam, że ze strachu po ścianach zacznę chodzić, ale wszystko poszło z płatka. to przypadki. nie wierz w żadne fatum ani zabobony. szkoda nerwów, zaszkodzić ciąży.