Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi z tym powodzeniem?

Polecane posty

Gość gość
Co do szkoły - trudno powiedzieć. W liceum najładniejsze dziewczyny raczej były traktowane normlanie przez trochę zawstydzonych facetów. Powodzenie mialy te ostre, po których widać że lubią seks i które mogą dać. Do tych zarywali ci bardziej odważniejsi faceci. Miałam jedną koleżankę naprawdę śliczną, aż nieprawdziwie piękną. Naturalna jasna blondynka, duże zmysłowe usta, długie rzęsy, błękitne oczy, gładka skóra, po prostu piękność. Nigdy nie miała widocznego powodzenia. Owszem, czasami słyszałam że faceci mówili o niej że piękna, ale nikt nigdy nie rzucał się przed nią. Nikt się nie oświadczał, nikt nie zrywał związku dla niej. Jedyne co jej uroda dawała, to szybko dostawała pracę np. jako hostessa. A na ulicy z tego co pamiętam, to tylko czasami jacyś podpici menele ją zaczepiali, bo tacy mają na wszystko wy/je/ba/ne.

Gość pomaranczlala
Nie mówię, że się rzucają - no może nieliczni, tylko że podrywają, próbują zagadywać i wyciągać numer telefonu. Czasem komplementy itp.

Gość pomaranczlala
Wczoraj i dzisiaj byłam w mieście i znowu spotkałam wielu facetów, którzy szczególnie zwrócili na mnie uwagę: trąbili z samochodów, oglądali się za mną, kierowca autobusu próbował zagadywać (tylko do mnie). Zazdrosne jesteście i tyle! :P

Gość gość
nie gadajcie z pomarańczlalą. To troll gnijący na kafe od kilku lat. Do tego z psychiką zrytą przez ideologię gender Nie gadajcie z tajuni (tanimi) kudźmi, bo to jak gra w szachy z gołębiem, albo rzucanie pereł przed świnie...

Gość gość
pomaranczlala - a może wyglądasz jak transwestyta i wzbudzasz powszechne zdziwienie. Gdyby conchita przeszłaby ulicą, na pewno też ludzie by się na niego patrzyli. Co wcale nie znaczy, że TO by się spodobało komukolwiek..

Gość pomaranczlala
A może po prostu jestem ładna i sexy? :D

Gość gość
Dziecko tak jak pisałam gdybyś taka była miałabyś powodzenie w realu i nie musiała się dowartościowywać w sieci ;)))) NIE KARMIĆ TROLLA ;)

Gość Taki_jeden_964
Do autorki. Po prostu Kafe jedno, a życie drugie.

Gość pomaranczlala
Przecież się nie dowartościowuję. Odpisuję tylko w temacie, skoro już zostałam wywołana do tablicy.

Gość gość
Taki jeden, dokładnie, na kafe to każdy jest piękny, powabny i się o niego zabijają i zrywają 10 letnie związki na kiwnięcie palcem ;)

Gość gość
Czy to bujdy? Moja koleżanka dość ładna choć nie powiem że piękna miała to o czym mówisz ale w Holandii, nie w polsce... nawet otwarcie mowiła o tym że o na tu nie chce być bo to i to. Ale dodam jeszcze tyle że chodziła prawie z biustem na wierzchu, wiem (widziałam) jej biust to miseczka B, a potrafiła tak podrasować pushupem że wyglądało na sylikony miseczka D... i nikt się w polsce nie rzucał. A co do Holandii, powiem tak, to niezła ściemniara była, myślę że sama zaczepiała tych facetów z głupim uśmieszkiem "hai" :P "sex for smartfon for S :D

Gość gość
i tym samym zamiast smartfona 4 S kutas lądował w dupie