Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robi1978

Mam 36 lat i dość duże szanse u 19 latki

Polecane posty

Gość robi1978

Czuje się jak w 7 niebie i nie mogę w to uwierzyć.Ona śliczna młoda inteligentna a ja już mam swoje lata.Cały czas zastawiam się czy to nie podpucha,a może śnie ? Czy ona może mnie darzyć szczerym uczuciem ? Czy to możliwe ? Gdy się z nią całuje cały świat przestaje istnieć.

Gość gość
to tobie jeszcze stoi ? może nie chce seksu , sa takie dziewczyny

Gość gość
Kolejny facet, który pociąg seksualny myli z miłością. NO LUDZIE. Cieszymy się, że znalazłeś fajną dziewczynę, ale chemia do młodej dziewczyny to NIE MIŁOŚĆ

Miałem identycznie. Idź w to w ciemno. Warto. Uważam, że żadna tam straszna różnica wieku.

Gość gość
Mysle ze leci na twoje konto bankowe ot caly sekret.

Gość gość
może nie miała ojca , może mysli że jej cos kupisz, nie wiem na co fascynacja, wiadomo że to jeszcze dziecko , nie wierzę że marzy o twoim wiotkim fistaszku i obwisłych śmierdzących jajach ble

Już leci na konto. już zazdrośnicy się włączyli. Leci na to samo na co wszystkie inne lecą. Jesteś dla niej mężczyzną przy którym czuje się bezpiecznie i tyle. Stary idź w to w ciemno. Warto.

Gość robi1978
Gdy o niej myślę mam znów 16 lat,te same dreszcze, to samo onieśmielanie jak przed spotkaniem z moją pierwszą dziewczyną.

Gość gość
Michałl to nie jest telenowela tylko życie,w takich sytuacjach zawsze jest jakis haczyk.Albo nie jest taka sliczna jak autor pisze albo chodzi kase.

Gość gość
Heh, młoda na pewno, ale inteligentna? Inteligentna zaczaiłaby się na młodego, przystojnego i dzianego, a nie staruszka. Pewnie poznali się w szkole. On - nauczyciel.

Gość gość
Pedofil!czym ja skusiles?Barbie?

Gość gość
"Gdy o niej myślę mam znów 16 lat,te same dreszcze, to samo onieśmielanie jak przed spotkaniem z moją pierwszą dziewczyną" Fu :(

Gość gość
A moze nie ma powodzenia wsród rówieśników wtedy jej nie ze chce nawet biedny chłopak.Michałł a w twoim zwiazku jaka była róznica wieku?

Gość gość
piekna i sliczna to pojęcie względne ,facet byc może jest śmierdzącym wieśniakiem z ubytkami w uzebieniu i każda młoda jest dla takiego śliczna np dla bandziorka ze wsi ta dziewczyna jest przesliczna i młoda http://pokazywarka.pl/c6p3ht/#zdjecie11678638

Gość Mindymindy
Za udostępnianie zdjecia bedziesz miec problemy,to juz nie pierwszy raz.Ale zgadzam sie z Toba dla niego moze kazda jest sliczna myslmy logicznie napewno jest jakis haczyk.

Gość gość
Jeśli nie ma powodzenia wśród rówieśników, to chyba nie jest ładna. Czyli nasza panienka to desperatka :D nie ma powodzenia, więc bierze pierwszego który się zjawił. A on się jara, bo młode ciało i wszyscy żyją długo i szczęśliwie. Nie zapomnij dopilnować, żeby nie zaniedbała edukacji, rozwój w dzisiejszych czasach jest ważny. Pilnuj jej: ma się uczyć, a nie ćpać!

Gość robi1978
Ona jest naprawdę śliczna ! Tez się zastanawiam czy to może być sen,ale wszytko wskazuje na to że nie śpię.Tak wiem jestem stary, ale wątpię by chodziło o pieniądze ona nie jest taka,poza tym jej tego nie brakuje.

Czyli nie jestes biedny,na bank chodzi o forsę.A pozory myla dziewczyna moze byc swietna aktorką zreszta Ty widzisz co chceszz.

Gość gość
W sumie dobrze, że każdy człowiek ma inne preferencje. Wg mnie max różnica wieku to jakieś 5 lat, a to i tak w pewnym etapie życia może być problemem. Ale te dziewczyny mają szersze widełki, no to ok, zostawią dla mnie więcej 25 latków :)

Gość gość
Mam wrażenie, że wiek dziewczyn to taki jakby fetysz. Kobieta 29 letnia o podobnym wyglądzie, równie miła i ładna zapewne by ich tak nie jarała. Bo nie ma tej świadomości, że młoda że nastolatka.

Ale jestescie naiwni,to chodzi o kase i jeszcze raz kasę.Autor straci kasę i całe zauroczenie owej dziewczynie minie.

Gość gość
Może nie straci kasy :)

Gość robi1978
Na pewno nie może chodzić o pieniądze ! Ona nie jest taka! Jest wrażliwa inteligentna osobą,ma bardzo dożą wiedzę o świcie a poza tym jest ambitna skończyła 1 rok trudnego kierunku z bardzo dobrymi ocenami a teraz dorabia .

Gość gość
Zabrakło jeszcze: znam ją całe dwa tygodnie i dlatego wiem że ona taka nie jest ;)

Gość robi1978
Mindymindy- a dlaczego uważasz ze to prowokacja ? Nie tylko urodę u niej zobaczyłem.

Gość Mindymindy
Piszesz o niej bez logicznego myslenia,ślepo wierzysz w jej intencje to juz troche nie naturalne bo gdybys był przekonany co do jej osoby nie zakładał bys tego tematu.

Gość robi1978
Własnie dlatego pisze na tym forum bo nie mogę dojść czy to jest możliwe. Ona piękna młoda zdolna ja już swoje lata mam.Ale spotykamy się to fakt i faktem jest ze spotkam się z nią jutro.

Gość Mindymindy
Ja tez znam taka po studiach ok 30stki i tez była z facetem kilkanascie lat starszym dla kasy,co ma wykształcenie ma do charakteru?